פורסם 2007 באפריל 618 שנים שלום לכולםברשותי דיסק מקורי של תוכנת nero 6.0.בתוכנה הנ"ל אין אפשרות לבחור למעלה בין צריבת CD ל- DVD (ראו תמונה מצורפת).נאמר לי שאפשרי לשדרג את התוכנה לגירסה 6.6 ללא תוספת תשלום מתוך התוכנה עצמה, איך אני עושה זאת?תודה מראש.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 618 שנים כל מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס לאתר של נרו WWW.NERO.COM ולהוריד את הUPDATE והוא יתקין אותה על הנרו הקיים ולמעשה יחליף אותו
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר תודה אך טיפה הסתבכתי.הגעתי לעמוד הבא: http://www.nero.com/nero6/eng/Nero_6_Reloaded_Update.phpלמטה יש 4 קבצים, באיזה לבחור? האם זה אותו קובץ רק שרת אחר?תודה מראש.
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר תודה רבה, ביצעתי את השדרוג בהצלחה.דבר שני, איך אני צורב סרט DVD? כמו בתמונה?תודה מראש.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 718 שנים בשביל לצרוב DVD מקבצים שיש לך במחשב תשתמש בנרו VISION.בשביל "לגבות" DVD קיים תלך ל- BECKUP בתפריט שיש לך בחלון ויש שמה אפשרות כזאת.*** תלחץ על הכפתור של האנשים בתחתית של החלון לקבל אופציות מתקדמות יותר ***
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.