פורסם 2007 באפריל 618 שנים אני צריך תוכנת הורדות של משחקים מישהו יכול להביא לי תוכנה חוץ מאמיול סבבה דיסי וקאזה משהו טוב אבל בבקשה ממכם ומה הדרייבר הכי חדש לג'יפורס 8800GTS 640MB תנו קישור בבקשה תעזרו תודה.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים אני ממליץ בחום על uTorrent. ואת הדריבר תמצא באתר www.nvidia.com למעלה תחת אופציית הורדת דריבר, תבחר את הכרטיס מסך / מערכת הפעלה שלך.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר אה אוקי תוכל להסביר לי מה הדרייבר עושה לכרטיס מסך שלי?הורדתי פעם את התוכנה ועד שזה מוריד לי לוקח הרבה זמן אבל אני ינסה בכל מקרה מה הדרייבר עושה?ועם תוכל לתת לי קישור ישיר להורדה שלו.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.94.htmlהדריבר אחרי על דיבור בין מערכת הפעלה / תוכנות השונות ומשחקים לבין הכרטיס עצמו.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים דרייבר (בעברית התקן) זה תוכנה.התוכנה הזאתי מקשרת בין החומרה (כרטיס מסך , כרטיס קול וכו') לבין מערכת ההפעלה.כל רכיב במחשב צריך דרייבר אבל רובם הגדול מגיע כבר עם מערכת ההפעלה.בקשר לכרטיס מסך אם לא התקנת את הדרייבר זה מאוד ממולץ להתקין , ככה תוכל לנצל את מירב היכולות של הכרטיס מסך.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר רגע זה יעזור לכרטיס מסך שלי במשחקים כבדים יותר?המפרט שלי הוא כזה: intel e6300 1.86ghz 512MB DDR2 GEFORCE 8800GTS 640MB מה דעתכם?
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר מה זה אבל יעשה להם סליחה שאני ככה שואל וקצת נודניק אבל תעזרו עם תוכלו בבקשה מה אני יקבל יותר כוח?יותר FPS? תפרטו עם תוכלו
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר כן צודק אני הולך להוסיץ עוד 512MB DDR2 ואז יהיה לי 1GBDDR2 ואז הכרטיס מסך ייתן את כל הכוח שלו כרטיס מסך מכונת עבודה יש לי התקנתי עכשיו את הדרייבר מה הוא יעשה עכשיו למשחקים שלי?[br]פורסם בתאריך: 6.04.2007 בשעה 14:14:51תעזרו אולי תודה
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לא עוד 512 , עוד ג'יגה ואז יהיה לך ג'יגה וחצי ובאמת יהיה לך אחלה מכונה ... משחקים כבדים ירוצו הרבה הרבה יותר טוב עם ג'יגה וחצי מאשר ג'יגה ..
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר אני לא יכול כל כך אני יכול רק 1GB DDR2 עדיין המשחקים הכבדים ירוצו לי מעולה וחלק מאוד מאוד ודרך אגב יש לי call of duty2 ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות ובחלק מהמקומות עובד לי טוב ובחלק מהמקומות עובד לי איטי קצת מה עושים?יש פיתרון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.