עבור לתוכן

מחפש fan speed controller או פיתרון אחר לרעש שהמארז שלי עושה.

Featured Replies

פורסם

הפאנל שהבאתי לך קישור אליו, מגיע עם 7 כבלים מאריכים של חיבור 3 פינים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה=)

פורסם

רגע יש לי גם שאלה....אם אני רוצה לחבר מאוורר רגיל לפאן באס?! מאוורר שבא עם חיבור מולוקס רגיל...אפשרי? יש מתאם או משהו?

פורסם

אתה יכול:

א. להחליף מאווררים למאוררים נומר של AC, הגודל גם הוא חשוב, מאוורר גדול של 120 מ"מ יהיה שקט יותר מ80 מ"מ ויקרר אותו הדבר אם לא יותר טוב.

*אם תעשה את זה יש לשנות את מבנה המארז שיתאים למאווררים כאלו.

ב. אולי הגוף קירור שלך נוראי, להחליף גוף קירור לגופים המובילים בשוק, אם זה הביג טייפון וכו', גם זה יכול להנמיך את הרעש.

ג. ברמת הטכנולוגיה של המארזים החדשים והמאוררים ה"חכמים" שמתחברים ללוחות אם וכו', אתה יכול בקלות ע"י תוכנת הלוח לשנות את המהירות של המאווררים ובעצם לעשות "מודינג אלקטרוני".

כמובן שאיני עניתי לך בדיוק על הכיוון שרציתה, פשוט כבר ענו לך על בקר מאווררים, ורציתי לפתוח את עינך לנושאים אחרים, שאולי הם בעצם יעשו את העבודה.

CM.

דניאל

פורסם

רגע יש לי גם שאלה....אם אני רוצה לחבר מאוורר רגיל לפאן באס?! מאוורר שבא עם חיבור מולוקס רגיל...אפשרי? יש מתאם או משהו?

יש מתאם כזה, אבל אין לי מושג מאיפה אפשר להשיג. שלי הם ממשתמש בפורום בשם iakvol, דבר איתו.

צלצל לחנויות מחשבים באיזור שלך, בטוח יש.

פורסם

ראיתי את התרד וישר נדלקתי גם.

איך הSUNBEAM ב200?(זה שהמצלצתם)

הוא אמין?

הוא טוב?

התוצאות שלו אמינות?

פורסם

כבר נתתי עליו את הביקורת שלי...תחפש כמה תגובות קודם

פורסם
  • מחבר

אתה יכול:

א. להחליף מאווררים למאוררים נומר של AC, הגודל גם הוא חשוב, מאוורר גדול של 120 מ"מ יהיה שקט יותר מ80 מ"מ ויקרר אותו הדבר אם לא יותר טוב.

*אם תעשה את זה יש לשנות את מבנה המארז שיתאים למאווררים כאלו.

ב. אולי הגוף קירור שלך נוראי, להחליף גוף קירור לגופים המובילים בשוק, אם זה הביג טייפון וכו', גם זה יכול להנמיך את הרעש.

ג. ברמת הטכנולוגיה של המארזים החדשים והמאוררים ה"חכמים" שמתחברים ללוחות אם וכו', אתה יכול בקלות ע"י תוכנת הלוח לשנות את המהירות של המאווררים ובעצם לעשות "מודינג אלקטרוני".

כמובן שאיני עניתי לך בדיוק על הכיוון שרציתה, פשוט כבר ענו לך על בקר מאווררים, ורציתי לפתוח את עינך לנושאים אחרים, שאולי הם בעצם יעשו את העבודה.

CM.

דניאל

אופציה מעניינת

אבל אני עובד עם סוקט 478 שאין ממש איך להחליף אותו והוא עצמו לא תומך בזה (לא ע"י fanspeed לפחות).

בידיוק קניתי מארז בשביל הקירור והוא בא עם מאווררים רועשים משם נוצרה הבעיה.

להחליף את המאווררים זה בהחלט פיתרון אבל יקר למדי, וגם להם אני אצטרך fanbus או לעשות איזה אילטור במידה והם יעבדו על שלושה פינים.

אני די בטוח שהורדת המהירות שלהם תוריד את הרעש בעקבות ניסוי שעשיתי עליהם. הם כרגע עובדים על 4000RPM לפי פאן ספיד, וזו יכול להיות הסבר מצוין לרעש.

הורדת המתח תוריד את הרעש סביר לניח.

ובנוגע לגוף הקירור יכול להיות שאחליף אותו אבל לא נראה לי שהרעש בא ממנו כי הוא היה גם במארז הקודם ולא הרעיש ממש.

פורסם

אני גם כמו פותח התרד צריך פאן באס של 5-6 מאווררים ומצאתי שניים שנראים לי טובים:

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ZM-MFC1&affiliate=zap

מה עדיף?

אז במקום להקפיץ נושא שהתגובה האחרונה בו הייתה לפני 5 ימים לא יכלת לפתוח ת'רד משלך? :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים