עבור לתוכן

בעיה רצינית עם תוכנת אימיול..קורסת כל מס' דקות.

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי לאחר פירמוט והתקנה כוללת של XP SP2 עם כל העידכונים של כ.מסך וכל החומרה מסביב 100% מעודכן.

כמו כן גם יישמתי את המדריך להמהרת המאיול שמופיע בסטיקי..

לאחר מס' שעות האמיול פשוט קורס לי (וכן שיניתי את הלימיט ל50) מה שלא היה קורה לפני הפירמוט..אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות..פשוט כל שעתיים או פחות נגיד האמיול קורס והמערכת "משחזרת את עצמה לאחר שגיאה חמורה" (אולי הוא מנסה לכתוב לזכרון או משהו כזה ומשום מה לא מצליח)..הגרסא היא 6 עם מדריך הכי מעודכן.גרסא מאוד יציבה שלא אמורה לעשות בעיות מהסוג הנ"ל..אני משתמש בנוד 32 וADWARE הכול סרוק והמחשב פשוט חדש חדש ...רק באמיול זה קורה במשחקים לא שומע אפילו על כיוון של הבעיה הזו.

והכול מעודכן לטוב ביותר...לא יודע מה לנסות ולעשות..מה שכן נראה מוזר הוא שעדכנתי את הלימיט הוא ביקש דיסק של ווינדוס ולא הכנסתי לו..אז הוא אמר לי שאולי הקבצים ששיניתי עכשיו הם לא יציבים..אולי זו הבעיה???

מחקתי מCONFIG את SERVER.MET SERVER.MET.OLD והתקנתי את ה12 שרתים..והגדרתי את המיול לפי המדריך שבנעוץ..חוץ מזה שום כלום.. ודרך אגב .אולי תמליצו לי על גרסא אחרת לאימיול(רצוי שתהיה 6)אחת שבדוקה ועובדת ממש טוב כי כרגע אני משתמש בגרסא של TLN ואני לא יודע למה שנתייים אני איתה ופתאום לאחר פירמוט היא קורסת אין ספור פעמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים