פורסם 2007 באפריל 618 שנים הסתכלתי על התוכנה (VLITE) זה ממש כמו NLITEאפשר להכניס שם דרייברים ולהוסיף/להוריד דבריםאני לא ראיתי ויסטה למכירה בתצורה של דיסקים אבל ראיתי את זה להורדה (תמונה מצורפת)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר בכל זאת, יש אפשרות להתקין את הויסטה מתוך הXP עם דמון טולס?עוד משהואני מעוניין למחוק את הויסטה.. מה צריך לעשות קודם למחוק את הכונן שלה או למחוק אותה מ MBR ומה הפקודה למחיקה שלה (לאפס את ה MBR ל XP)?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים אפשר להתקין את ויסטה דרך כונן וירטואליכמובן למחיצה נפרדת מזאת שבה מותקן הXPכדי למחוק את הויסטה ולהישאר רק עם הXPצריך להשתמש בFIXMBR דרך הRECOVERY CONSOLE
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר השאלה שלי היא מה הפקודה של ה FIXMBR כי כתבתי את זה וזה לא עשה כלום.. ומה צריך לעשות קודם למחוק את הכונן של ויסטה או קודם למחוק אותה מה MBR?
פורסם 2007 באפריל 718 שנים זה לא משנה מה עושים קודםהפקודה היא FIXMBR דרך הRECOVERY CONSOLE של XP ולא של ויסטה
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר תיראה מה עשיתימחקתי את הכונן של VISTAנכנסתי לקונסול רקובר של XP וכתבתי fixmbr ואישרתיזה לא עזר עדיין יש את הבחירה של ויסטה ו XPניסיתי עם הפקודה fixmbr \Device\HardDisk0וגם לא עזר
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר כן רק דיסק קשיח אחד..אני פשוט רוצה להעיף את הויסטה מהאפשרויות בחירה שיעלה לבד לא מבין למה לא מצליח
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מוזר שזה לא עובד לך אבל מצאתי פתרון אחר הויסטה יוצר ספריה בשם BOOT (אולי היא מופיעה גם על הדיסק, צריך לבדוק?) תשתמש בפקודה FIXNTFS -XP -ALL אם לא בא לך על השיטה הזאת, אתה יכול להשתמש בתוכנה VISTABOOTPRO http://www.vistabootpro.org/ יש בה גם אפשרות למחוק את הBOOTLOADER
פורסם 2007 באפריל 718 שנים לגבי הבעיה עם הכרטיס קול -לי יש לוח עם NF4 והצלחתי בסוף להתקין את הכרטיס קול ע"י הדרייברים לXP ולא לVISTAתנסה, אולי תצליח גם הNF3
פורסם 2007 באפריל 718 שנים מחבר לגבי ה MBR תודה התוכנה עזרה.. היא רשמה שהיא משהו לא רגיל לא שמתי לב וסידרה..לגבי הבעיה עם הכרטיס קול -לי יש לוח עם NF4 והצלחתי בסוף להתקין את הכרטיס קול ע"י הדרייברים לXP ולא לVISTAתנסה, אולי תצליח גם הNF3הבעיה בכ. רשת ולא קול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.