עבור לתוכן

הזמנתי SATA קיבלתי SATA2, בבקשה כנסו..

Featured Replies

פורסם

הזמנתי לפני שבוע WD 250G JD וקיבלתי KS, בתור התחלה זה לא מקובל עלי שיעבדו עלי ולא יודיעו לי אפילו...

התקשרתי לחברה והוא אמר "מה אתה רוצה קיבלת יותר טוב" (שלא נדבר על יותר זול, אבל לא משנה), הוא אמר שאני יכול לחבר את ההרד דיסק הזה (SATA2) ללוח שלי שתומך רק בSATA והכל יעבוד כמו שצריך...

זה נכון?

נמאס לי מהשטויות האלה שכל פעם יש בעיה במשלוח אלי ואני מחכה עוד שנה עד שאני מקבל את מה שאני רוצה

אם אני לא טועה KS זה לשרתים לא? אם כן מה ההבדל בין רגיל לשרתים..

כדי לי אם זה עובד טוב פשוט לעבוד עם מה שיש כי כמו שכבר אמרתי אין לי כוח לשטויות האלה..

פורסם

אני מסכים עם נציג החברה שהתקשרת אליה.

ה-KS הוא לא לשרתים. אם כבר אז זה ה-YS שנועד לעבוד ב-RAID.

כונן SATA2 (שזה לא באמת SATA2 אלא SATA 3Gbps) יתאים ללוח SATA רגיל.

פורסם

אגב, לפעמים יש ג'אמפר שמקבע את ההרדיסק ל 1.5GBIT\SEC כדאי להעיף מבט

פורסם

אכן יש לKS גמפאר שמעביר לSATA.לא דפקו אותך אבל בכל מקרה זה לא בסדר.לדעתי אכן קיבלת כונן טוב וחדש יותר אך מה שמרגיז זה ההטעיה.

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין הכוננים במחיר. יש טעם להתקשר ולבקש את ה30+ שקל שלי?

פורסם

את ה30 שקל אני בספק אם תקבל

אבל אם לא השתמשת בהרדיסק ולא עברו 14 יום אז אתה יכול לבטל את העסקה.

פורסם

חבל על העצבים והמאמץ אחי

מקסימום להבא תלמד לא להזמין מהחנות הזאת

פורסם

לא מבין מה הבעיה?

קיבלת דגם טוב יותר שיעבוד לך על הלוח אם ללא בעיה.

אם ה-30 שקל לחוצים לך, תדרוש את הדגם השני.

פורסם
  • מחבר

אין להם את הדגם שביקשתי(אבל באתר היה רשום זמין במלאי :pissed:), ואם הייתי יודע שאני יכול לחבר גם SATA 2 למחשב אז כבר הייתי קונה SATA 2 יותר טוב...

דרך אגב אפשר לתבוע על דבר כזה? D=

פורסם

לתבוע על מוצר חלופי יותר טוב שקיבלת?

פורסם

אם באותו אתר עלה 30 שקל יותר (הJ שלא קיבלת) זכותך המלאה לדרוש את ה30 שקל ותאיים בטביעה.לדעתי הם יתקפלו.לתבוע באמת על 30 שקל לא הייתי ממליץ.

פורסם

אם באותו אתר עלה 30 שקל יותר (הJ שלא קיבלת) זכותך המלאה לדרוש את ה30 שקל ותאיים בטביעה.לדעתי הם יתקפלו.לתבוע באמת על 30 שקל לא הייתי ממליץ.

אני בטוח שהם לא ירצו שתתאבד. :lol: :lol: :lol:

פורסם

אתה אפס, פשוט דוגמה קלאסית ל*ישראלי המצוי שמגיע לביל"ו סנטר בשבתות.

נותנים לך משהו טוב יותר ואפילו לא מחייבים אותך ובכל זאת אתה מחפש על מה להתלונן ואפילו שוקל לתבוע את החנות(!?!?).

תגיד יפה תודה שקיבלת מוצר טוב יותר ולא נדרשת לשלם אגורה נוספת ותשתוק.

*ע"ע "סימההההה בואי בואי כפרע תראי איזה מבצע יש פה.." + "מאיררר נשמהה כפרע עליך איך זה יושב עליי יפה הא מותק?!"

(כל השיחות של רפויי האונה האלה מתנהלות בצעקות מקצה אחד של המתחם לשני)

יימך שמו של ממציא הערסים והפרחות.

פורסם

^^^

מסכים עם ידידי המלומד :)

פורסם

לא, אם הם נתנו לו דיסק חלופי שהוא יותר זול ב 30 שקל והבנאדם עדיין חוייב על 30 שקל האלו הם מחוייבים להחזר כספי או מוצר בשובי הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים