עבור לתוכן

לא מתחבר ל-RDC לאחר שינוי פורט.

Featured Replies

פורסם

עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC.

כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט.

------

שלום,

החלטתי שאני רוצה להשתמש בRemote Desktop לאחד המחשבים שלי. הפעלתי את RDC, הגדרתי משתמש+ססמא ואני יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שבו הגדרתי RDC. אפילו פתחתי את הפורט 3389 בראוטר, וחבר שלי הצליח להתחבר למחשב כמו שצריך מארה"ב והכל עבד.

הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לשנות את הפורט 3389 למשהו אחר. כפי שידוע, מומלץ לשנות את הפורט הדיפולטיבי למשהו אחר בשביל קצת יותר אבטחה.

לאחר שאני משנה את הפורט לפי מה שרשום כאן אני לא מצליח להתחבר ל-RDC אפילו ממחשב ברשת הפנימית שלי. לא משנה אם אני מסנה להוסיף את מספר הפורט לאחר הIP או לא, זה לא עובד. איך שאני מחזיר את זה להגדרה של 3389 הכל חוזר לעבוד. כמובן שאני רושם את הכתובת כך:

172.16.0.1:Port

הRDC מוגדר במחשב המריץ VISTA ULTIMATE. ואני מנסה להתחבר ממחשב עם Win2003 SP2. בויסטה מוגדר "לקבל חיבורים ישנים (פחות מאובטח)".

אני דיי בטוח שאני עושה את הכל נכון, אין כאן הרבה מקום לטעויות. אם למישהו יש קצת ניסיון או מידע מאיר עיינים אני אשמח לשמוע,

תודה

פורסם

עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC.

כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים