פורסם 2007 באפריל 418 שנים באת התחלת התקנת ה win המחשב לא רואה את הקונן הקשיח אבל הקונן תקין ו עובד!!!תודה מראש.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים א. כנס לקישור הזה http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=668&kind=1ב. תוריד את הדרייבר מפה לפי מערכת ההפעלה שלך SiS SATA RAID Driver (For floppy driver) extract files and copy them to floppy disk ג. בהתחלת התקנת הוינדוס תלחץ f6 ותתקין את הדרייבר הזה . בהצלחה .
פורסם 2007 באפריל 418 שנים תראה אם בביוס מופיע ה HARD DISK ?אם לא כאשר אתה מעלה את התקנת הוינדוס תשים על F6 .כדי לטעון את ההארד דיסק .
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר עשית extract לקובץ המקורי ?עשיתי extract והיה שם 5 קבצים שהתקתי לדיסקתתראה אם בביוס מופיע ה HARD DISK ?אם לא כאשר אתה מעלה את התקנת הוינדוס תשים על F6 .כדי לטעון את ההארד דיסק . את זה עשיתי ו כבלתי חלון שרשום שם למתה S=Specify Additional Device Eneter=Continueלחצתי S והוא רשם לי Please insert the disk labeled Manufacturer-supplied hardware support disk into Drive Aכשה הדיסקת בפנים
פורסם 2007 באפריל 418 שנים החלפתה בזמן האחרון כבל משהו ?נסה להסיר את הכבל של הIDE או SATA ולשים אותו שוב .
פורסם 2007 באפריל 518 שנים מחבר החלפתה בזמן האחרון כבל משהו ?נסה להסיר את הכבל של הIDE או SATA ולשים אותו שוב .לא , הקונן עובד
פורסם 2007 באפריל 518 שנים קודם כל אתה צריך להוריד את הקובץ הנכון אני מאמין שעשית את זה כבר . לאחר מכן יש שתי אפשריות: 1. העתקת הקבצים לדיסקט וכמו שאמרו אחרים לפני ואני חוזר אחריהים זה ללחוץ F6 בעת ההתקנה של הווינדוס ואז תקבל מסך של אפשריות .2. זה שאתה מוריד את הקובץ לשולחן העבודה או לאן שתבחר להוריד את הקובץ אתה לוחץ עליו פעמיים ונותר לך חלון של דוס שנותן לך הוראות איך להתקין את הדרייבר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.