עבור לתוכן

בקשר למשחק צבי הנינגה החדש..

Featured Replies

פורסם

איך אני משנה את הרזולציה והגדרות וידאו של המשחק כי לא מצאתי בתוך המשחק ולא בתוך התיקייות.?

פורסם

איך המשחק?

משחק יפה?

יש משימות יפות?

תספר קצת,כי אני עומד לרכוש אותו עבור קונסולת הסוני פליסטיישן 2 שלי מפני שבמחשב אני לא אוהב את השליטה של משחקים בסגנון הזה

sexy shit

פורסם
  • מחבר

עוד לא התחלתי לשחק. פשוט בתוך המשחק אין בחירת רזולציה וגם בתקיה של המשחק לא מצאתי. עזרה?

פורסם

אמור להיות לך משהו שנקרא tmnt.exe(לא tmntgame.exe!)או משהו כזה...תלחץ עליו ואז תחזיק את המקש קונטרול לחוץ ואז יפתח לך מין חלון כזה ולמטה תהיה אפשרות של בחירת רזולוציה...אם אני לא טועה זה הדבר היחיד שאפשר לשנות...

ובקשר לזה ששאל איך המשחק...הוא משחק חביב כדי להעביר את הזמן,אבל הוא ממש לא משהו הוא אפילו דיי ילדותי(בלשון המעטה...)אתה כל הזמן רץ וקופץ ממקום למקום ומדי פעם באים לך גלים של אויבים שצריך להרוג....אני לא הייתי מציע לך לקנות אותו לps...המחיר ממש לא שווה...אבל עדיין נחמד להעביר איתו את הזמן כשאין משהו יותר טוב....

פורסם
  • מחבר

שחקתי עכשיו משחק לא קשה בכלל .חביב . הנה תמונה איפה שהמשחק מותקן אתה רואה את מה שהתכונת?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן אני רואה...נכון יש לך שני אייקונים עם תמונה של צב,אז השמאלי מבינהם...זה שכתוב בשורה הראשונה שלו tmnt ובשורה השניה onfig app

תלחץ עליו ואז יפתח לך כזה חלון קטן ויהיה כתוב לך שם להחזיק את הקונטרול לחוץ...ואז יפתח חלון שלמטה יש אפשרות של שינוי רזולוציה...

פורסם
  • מחבר

אבל שאני לוחץ אפילו על שני האיקונים זה נכנס לי למשחק עצמו

פורסם

תכנס ומיד תלחץ על Control

פורסם
  • מחבר

תודה הצלחתי. ומה אין במשחק הזה הגדרות גרפיקה

פורסם

חשבתי שיהיה אפשרות לכמה שחקנים מאותו מחשב עם גיימפאד כמו במשחקים הקודמים בסדרה אבל לא אין את זה אז די משעמם לשחק לבד וגם המשימות ממש קלות וילדותיות יחסית לקודמים

פורסם

גם הקודמות לא היו כאלה רציניות וקשות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים