פורסם 2007 באפריל 418 שנים איך אני משנה את הרזולציה והגדרות וידאו של המשחק כי לא מצאתי בתוך המשחק ולא בתוך התיקייות.?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים איך המשחק?משחק יפה?יש משימות יפות?תספר קצת,כי אני עומד לרכוש אותו עבור קונסולת הסוני פליסטיישן 2 שלי מפני שבמחשב אני לא אוהב את השליטה של משחקים בסגנון הזהsexy shit
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר עוד לא התחלתי לשחק. פשוט בתוך המשחק אין בחירת רזולציה וגם בתקיה של המשחק לא מצאתי. עזרה?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים אמור להיות לך משהו שנקרא tmnt.exe(לא tmntgame.exe!)או משהו כזה...תלחץ עליו ואז תחזיק את המקש קונטרול לחוץ ואז יפתח לך מין חלון כזה ולמטה תהיה אפשרות של בחירת רזולוציה...אם אני לא טועה זה הדבר היחיד שאפשר לשנות...ובקשר לזה ששאל איך המשחק...הוא משחק חביב כדי להעביר את הזמן,אבל הוא ממש לא משהו הוא אפילו דיי ילדותי(בלשון המעטה...)אתה כל הזמן רץ וקופץ ממקום למקום ומדי פעם באים לך גלים של אויבים שצריך להרוג....אני לא הייתי מציע לך לקנות אותו לps...המחיר ממש לא שווה...אבל עדיין נחמד להעביר איתו את הזמן כשאין משהו יותר טוב....
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר שחקתי עכשיו משחק לא קשה בכלל .חביב . הנה תמונה איפה שהמשחק מותקן אתה רואה את מה שהתכונת?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 418 שנים כן אני רואה...נכון יש לך שני אייקונים עם תמונה של צב,אז השמאלי מבינהם...זה שכתוב בשורה הראשונה שלו tmnt ובשורה השניה onfig appתלחץ עליו ואז יפתח לך כזה חלון קטן ויהיה כתוב לך שם להחזיק את הקונטרול לחוץ...ואז יפתח חלון שלמטה יש אפשרות של שינוי רזולוציה...
פורסם 2007 באפריל 418 שנים חשבתי שיהיה אפשרות לכמה שחקנים מאותו מחשב עם גיימפאד כמו במשחקים הקודמים בסדרה אבל לא אין את זה אז די משעמם לשחק לבד וגם המשימות ממש קלות וילדותיות יחסית לקודמים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.