פורסם 2007 באפריל 318 שנים סרט* יש את POCKETDIVX ניראה לי אני לא מכיר אבל שמעתי שהיא יודעת לעשות את זה...
פורסם 2007 באפריל 318 שנים יש את ה AVI RECOMPתוכנה קלה וגם יש בה את כל מה שאתה צריך לא צריך להוריד את ה VIRTAL DUB ועוד הרבה דברים .תלחצ כאן להורדה
פורסם 2007 באפריל 318 שנים תצרוב את הסרט יחד עם הקובץ של התרגום ותוכל לראות ב dvdאתה יכול לראות סרט עם תרגום,גם בלי להכניס אותו לתוך הסרט,אלה בהוספת הקובץ יחד עם הסרט.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים תצרוב את הסרט יחד עם הקובץ של התרגום ותוכל לראות ב dvdאתה יכול לראות סרט עם תרגום,גם בלי להכניס אותו לתוך הסרט,אלה בהוספת הקובץ יחד עם הסרט.לא כל DVD מסוגל..הרבה DVDים יראו ג'יבריש במקום עברית..
פורסם 2007 באפריל 418 שנים לא לא אני עשיתי ב AVI RECOMP ויצא עברית וצרבתי . רק את תוכנת ה AVI RECOMP תוריד ו התוכנות כמו VIRTUAL DUB לא צריך .התוכנה תעשה את העבודה .
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לא כל DVD מסוגל..הרבה DVDים יראו ג'יבריש במקום עברית..כן אבל אפשר לשחק בהגדרות אולי לשנות דברים...אבל אפשר לנסות אולי זה לא יקרה.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים לא לא אני עשיתי ב AVI RECOMP ויצא עברית וצרבתי . רק את תוכנת ה AVI RECOMP תוריד ו התוכנות כמו VIRTUAL DUB לא צריך .התוכנה תעשה את העבודה . הורדתי. התקנתי, והגדרתי לו איפה כל קובץ נימצא וכל זה... עכשיו על מה לוחצים כדי להתחיל את התהליך של ההמרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.