פורסם 2007 באפריל 2318 שנים נו אז אם אני שם שם ארד-דיסק של 250 + זה אמור להספיק לכ 10 משחקים מינימום שזה כמות לא רעההבעיה היא גם שצריכים טלוויזית HD1080 שדיי יקרות
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים לא חיבים טלוויזית HD אבל למה לקנות קונסולה חזקה ולחבר לטלוויזיה רגילה? נו אז אם אני שם שם ארד-דיסק של 250 + זה אמור להספיק לכ 10 משחקים מינימום שזה כמות לא רעהבתאוריה כן אבל הפריצות של הPS3 בחיטולים ככה שכרגע זה לא באמת נכון
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים לא חיבים טלוויזית HD אבל למה לקנות קונסולה חזקה ולחבר לטלוויזיה רגילה? אתם אמרתם לי לפני כחודש שלא רואים טוב בטלוויזיות רגילות וה HD מלא הן יקרות בטרוף
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים זה נכון אבל LCD איכותי יכול לתת לך איכות תמונה טובה גם בלי להיות HD אמיתי
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים לא נראה לי שזה משתלם היום לקנות טלוויזיה שהיא לא מינימום HD720 ... במיוחד בשביל שאני רואה המון תכנים ב HD רק ב 17" לצערייום יבוא וLCD HD1080P יהיו במחיר שווה לכל נפש הבעיה היא שעד אז יהיה כבר משהו הרבה יותר טוב מעבר לפינה רק כדי לבעס
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים יום יבוא וLCD HD1080P יהיו במחיר שווה לכל נפש עד שזה יקרה בארץ מחשב רגיל לגימרים ינצח את הPS3 מבחינת גרפיקה ובטח יתחילו דיבורים על הסופר WII \הXBOX 720 \והPS4 :lol:
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים לא נראה לי שזה משתלם היום לקנות טלוויזיה שהיא לא מינימום HD720 ... במיוחד בשביל שאני רואה המון תכנים ב HD רק ב 17" לצערי יום יבוא וLCD HD1080P יהיו במחיר שווה לכל נפש הבעיה היא שעד אז יהיה כבר משהו הרבה יותר טוב מעבר לפינה רק כדי לבעס
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אתם אמרתם לי לפני כחודש שלא רואים טוב בטלוויזיות רגילות וה HD מלא הן יקרות בטרוףמאיפה הבאת את גיבוב השטויות האלו?1. יראו מצויין בטלווזיות רגילות. למה שלא יראו טוב?2. טלווזיית HD כבר לא עולה כזה הרבה כסף... רק חודש שעבר הבאנו הביתה LCD 42" ב-8500...
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים רק חודש שעבר הבאנו הביתה LCD 42אתה יכול לחלום שזה HD מלא מוכנות לHD לא=HD אמיתי יראו מצויין בטלווזיות רגילות. למה שלא יראו טוב?לא יראו ברזולוציה גבוה וזה אומר שתפסיד הרבה מאיכות התמונה שהPS3 יכול להפיק
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מאיפה הבאת את גיבוב השטויות האלו?1. יראו מצויין בטלווזיות רגילות. למה שלא יראו טוב?2. טלווזיית HD כבר לא עולה כזה הרבה כסף... רק חודש שעבר הבאנו הביתה LCD 42" ב-8500...8.5k זה הרבה כסף ... לפחות להרבה מאוד אנשים
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אתה יכול לחלום שזה HD מלא מוכנות לHD לא=HD אמיתי לא יראו ברזולוציה גבוה וזה אומר שתפסיד הרבה מאיכות התמונה שהPS3 יכול להפיק קרירין, שינית תמונה - לא זיהיתי אותך.מה זה משנה אם זה HD או HD Ready. זה יודע לשדר HD.וזה שלא רואים ברזלוציה הגבוהה עדיין לא גורם לזה להראות רע... רחוק מכך.עדיין תראה את המשחקים יותר טוב מה PS2...
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים יש הבדל של שמיים וארץ בין HD אמיתי HD Ready שרק מאפשר לך לראות איך שהוא משהו בכל זאת מה HDובזה שלא רואים את זה ברזולוציה האמיתית אתה מפספס את כל העיניין בדיוק כמו עם HD Ready
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים קרירין, שינית תמונה - לא זיהיתי אותך.מה זה משנה אם זה HD או HD Ready. זה יודע לשדר HD.וזה שלא רואים ברזלוציה הגבוהה עדיין לא גורם לזה להראות רע... רחוק מכך.עדיין תראה את המשחקים יותר טוב מה PS2...קודם כל ב8וחצי אלף יש לי ספקות מאוד גדולות בקשר לאכות של טלוויזית ה42 LCD שלך חוץ מיזה כמו שאמרו HD Ready רחוק מלהיות HD אמיתי אומנם אתה אמור לקבל תמונה יותר איכותית גם בHD Ready לאומת CRT גנרי אבל זה רק במיקרה שהHD Ready לפחות איכותית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.