עבור לתוכן

להמיר HD SATA למערכת קבצים FAT32

Featured Replies

פורסם

בעבר עבדתי עם HD IDE וכאשר פירמטי את המחשב דרך ההתקנה של הWINXP הוא נתן לי ליצור דיסק עם FAT

קיום עם הHD החדש כאמור SATA הוא לא נותן לי יש אולי אפשרות "להכריח" אותו לתת לי את האופציה הזאת

בתודה

פורסם

לא אמור להיות בכלל הבדל מבחינת וינדוס עם הכונן SATA או ATA רגיל.

כמו כן, למה לעזאזל אתה משתמש בFAT32??

פורסם

אל תחליף לFAT.אין הצדקה לכך היום.

פורסם

בטח כי היה לך דיסק קשיח IDE בעל נפח קטן, כמו שכבר אמרו, אין שום הצדקה כיום להשתמש במערכת קבצים FAT32 המיושנת.

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם המחשב עם תוכנת WINFAX ואחרי ניסיות רבים הבנתי והסקתי שהיה יכולה לעבוד עם XP רק כאשר מערכת הקבצים היא FAT

עם משהוא יודע אחרת אני ישמח לשמוע?

משהוא יודע למה זה קורה שההתקנה של XP פותחת לי רק את האופציה של NFS ולא את FAT כמו שקרה לי בHD IDE הישן שלי?

עם משהוא מוכן להחליף איתי HD אני ישמח !!!!!!!!! שלי במצב חדש לגמרי יכולים לבדוק אותו עם HDLIFE או עם כול תוכנה אחרת

פורסם

לך לחבר או מישהו שיש לו WINXP ותחבראת הכונן שלך עם שלו תדליק תעלה את הXP ותפרמט

פורסם

פשוט תשתמש במסוף הפקס שבא עם הWINDOWS הוא מאוד נוח לשימוש. לFAT32 יש יתרון אחד - היא מהירה יותר. מביחנת אבטחה והכי

חשוב אמינות ושמירת נתונים - זוועה. כל פעם שנופל המחשב הולכים נתונים לאיבוד בNTFS צריך מאוד להתאמץ כדי לאבד נתונים. ד"א גם NTFS

היא מערכת קבצים ממש לא חדשה. אני זוכר שסיפרו שעם הויסטה תצא מערכת קבצים דינמית שהיתה עם שם הקוד "YUKON". איפשהו

לפני שנתיים מיקרוסופט ראתה שהיא לא מצליחה ודחתה את לוחות התכנון למערכות הפעלה הבאות. בינתיים ימשיך להתבזבז לנו מקום על

הדיסק סתם. :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם
  • מחבר

התוכנת הפקס של WINXP לא עונה על הצרכים שלי כי אני עובד עם מיזוג דואר (אני לא יודע עם אתה מכיר)

אגב ניסתי את מה שאמרת לי על לחבר למחשב אחר לפרמט ולנסות להתקין את WINXP אבל שאני מגיע לשלב שאני אמור לסמן לו "השאר את המצב כמו שהוא ותמשיך" הוא פשוט לא מופיע ומחייב אותי לפרמט ל NFS

פורסם

תשתמש בבוט דיסק ותפרמט לFAT32 משם ואז הWINDOWS יתן לך להשתמש במערכת קבצים הזו מנסיון. ד"א כדאי לך לבדוק אם יש

גרסה של התוכנה הזו לNT ותנסה לעבוד איתה. גרסה כזו בטוח תעבוד עם NTFS.

פורסם

פשוט תשתמש במסוף הפקס שבא עם הWINDOWS הוא מאוד נוח לשימוש. לFAT32 יש יתרון אחד - היא מהירה יותר. מביחנת אבטחה והכי

חשוב אמינות ושמירת נתונים - זוועה. כל פעם שנופל המחשב הולכים נתונים לאיבוד בNTFS צריך מאוד להתאמץ כדי לאבד נתונים. ד"א גם NTFS

היא מערכת קבצים ממש לא חדשה. אני זוכר שסיפרו שעם הויסטה תצא מערכת קבצים דינמית שהיתה עם שם הקוד "YUKON". איפשהו

לפני שנתיים מיקרוסופט ראתה שהיא לא מצליחה ודחתה את לוחות התכנון למערכות הפעלה הבאות. בינתיים ימשיך להתבזבז לנו מקום על

הדיסק סתם. :pissed: :pissed: :pissed:

WinFS תצא עם SP1, וזה יותר בעיה של מקום איתה כרגע, המערכת מכילה parity מובנה וממה שהבנתי אי אפשר לעבוד בלעדיו.

היא גם אמורה להיות fragmentfree ויהיה בה אזור דמוי swap כמו שיש בלינוקס. אבל מה בשביל כל זה זה אומר שהמערכת קבצים תתפוס כ20% מכל גודל המחיצה בשביל הפיטשרים הנוספים האלה. בהתחשב שהנפחים של הHDים יגדלו בצורה מטורפת בחצי שנה הקרובה כאשר HDים של 1 טרה ומעלה ייצאו לשוק הבייתי, MS פשוט מחכה לרגע שבוא הHD המינימאלי שימכר יהיה 500GB וזה יקרה דיי בקרוב ברגע שכל HD יהיה מבוסס על תאים אנכיים..

פורסם
  • מחבר

ואיך יוצרים בוט דיסק ב XP

או עם יש קישור להורדה אני ישמח

פורסם

לרגע חשבתי שמיקרוסופט יוציאו משהו יעיל. אתה בטוח שזוהי מערכת הקבצים שדיברתי עליה?

פורסם
  • מחבר

סלח לי אבל לא הבנתי אותך כול כך

מה זאת אומרת אני מדבר על מערכת קבצים FAT32 אשר תעבוד לי על HD SATA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים