עבור לתוכן

איזה מעבד כדאי לקנות אחרי ירידת המחרים?

Featured Replies

פורסם

את הא Athlon 64 X2 6000 הוא את Core 2 Duo E6600 ?

ואני לא מתכנן oc אני רוצה לקנות מעבד טוב למשחקים

פורסם

אני מניח בה6000X2 יותר חזק בסטוק.

ובלי קשר ה4 קאש של E6600 לא מנוצלים במשחקים...

אז אני מניח ש6000X2 ,אבל חכה לעוד תגובות...

פורסם

סליחה שאני נדחף לתרד אבל זו שאלה שמטרידה אותי גם כן בעקבות ירידת המחירים ואני לא רואה צורך בפתיחת תרד נוסף .

עכשיו העיניין הוא שאין צרוך באובר ובכל מה שנוגע לתפעול שוטף של תוכנות ומשחקים מי מהמעבדים שהוזכרו למעלה נותן באס

גבוה יותר ??

ואם כבר אנחנו מדברים על ההעדפה של ה - AMD , מי מהלוחות האלו ייתן ביצועים יותר טובים ?

MSI K9N SLI Platinum nForce 570 SLI AM2

ASUS M2N-SLI Deluxe NVIDIA nForce 570 SLI Socket AM2

Abit Fatal1ty AN9 32X Nvidia® NF 590 SLI Socket AM2

ASUS M2N32-SLI Deluxe/Wireless Edition NVIDIA nForce® 590 SLI MCP

פורסם

ה6600 יותר חזק בהרבה

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל חכה עד שמחירים של אינטל באמת ירדו (סוף אפריל) ואז בטח יקח זמן עד שהירידה תורגש בחנויות. רק אז תוכל להשוות מחירים.

אבל אני הייתי לוקח את Core 2 Duo E6600 . עד כמה שאני יודע מעבד של אינטל צורך הרבה פחות חשמל בהשוואה לזה של AMD. זו הסיבה לכך שבתחום המעבדים עבור מחשבים ניידים אינטל מנצחת בגדול את AMD, אבל כאן מדובר על מחשב שולחני אז אולי לא איכפת לך מעניין צריכת החשמל. כל פעם שקניתי מחשב חדש מאז 1995חשבתי על השאלה הזו וכל פעם בחרתי בסוף באינטל ואף פעם לא הצטערתי על החלטתי. ובכלל אני מעדיף לתת להרוויח לחברה שפועלת בישראל והרבה מהחברים שלי מתפרנסים מעבודתם באינטל בקרית גת וחיפה מאשר להתעסק עם AMD שמייצרים לא יודע איפה.

פורסם

סבבה נתחיל לבדוק את האופציות של לוחות high end שמתאימות לקונרו , אבל תעשה טובה ואל תדבר על פרנסה של אנשים (חבל) פשוט זה עושה טעם רע עם כל הכריתת עצים ויערות נהרסים ....

אבל בכל אופן מה היתרונות הבולטים של הקונרו על 6000X2 בכל הנוגע לבאסים וקלוקים ... אני מתכוון יותר בכיוון ניצול יותר גבוה של זכרונות ותפעול שוטף של תוכנות עם מולטי טאסקינג ?

ניר

פורסם

דווקא ה6420 נראה מאוד משתלם לפי הסקירה של Xbit. הוא כמעט משתווה ל5600 (ובלי הבנ'צמרקים של המשחקים הוא יותר מהיר ממנו) ועם פונטציאל רציני לאוברקלוק.

לדעתי לה6600 וה6000+ הם עדיין יקרים מדי יחסית למעבדים בכלל - שווה להשקיע את הכסף במשהו אחר.

פורסם

אבל תהיה ירידת מחירים ואז הם יהיו משתלמים...

פורסם

התכוונתי אחרי הירידת מחירים - עדיין יש הפרש רציני בין ה6000+ ל 5600+ ובין ה6600 ל 6420.

אבל זה מאוד סובייקטיבי. אני תמיד חשבתי שלא שווה להשקיע בשום דגם שאפילו מתקרב לhigh end במעבדים.

פורסם

תראה לכל אדם יש צרכים משלו , כרגע השיקול יהיה לטובת מעבד חזק כי בדרך כל זה הרכיב האחרון שאתה תשדרג אם תחשוב על זה בשנה שנתיים הבאים

כשהמחשב שלך ישרת אותך , מכל פנים אף אחד כאן לא נתן שמץ של נתון טכני לגבי יתרונות חסרונות של שני החברות אל אף שאני קצת קראתי בנצמארקים

וכתבות ויש עוד מקום לרענון

:hi:

ניר

פורסם

אם המחשב מיועד למשחקים, אז תיקח E6600 בלי לחשוב פעמיים.

בכל מה שקשור למשחקים הוא מנצח כל אטלון שקיים.

פורסם

AMD לא מתכוונים להוריד מחירים אחרי אינטל?

פורסם

AMD לא מתכוונים להוריד מחירים אחרי אינטל?

אתה רוצה שה-4600X2 יעלה 100 ש"ח בסוף?

פורסם

למפרטים שלא מתוכנן בהם OC, המעבד הזה מושלם ;D ועוד בכזה מחיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים