עבור לתוכן

המעבד רותח, רעש איום, ומסכים כחולים, כנסו בבקשה...תודה.

Featured Replies

פורסם

שלום

בחודש האחרון המחשב שלי עושה רעשים חזקים מאוד !!!!

וליפעמים הוא מקבל מסך כחול וגם הוא התחיל ליפעול לאט בקושי זז לי האינטרנט וזה אחרי שמחקתי רוגלות ב 4 תוכנות ווירוסים ב KASPERSKY !

הבעיה כנראה נובעת מי המעלות של המחשב בגלל זה אני צריכים עזרה וכמה קישורים למדריכים שיעזרו לי...

אוקיי הנה המעלות של המחשב שלי אחרי מאמץ :

EVEREST-1.jpg

המעבד חם כמו שאתם רואים תמליצו לי מה לעשות ומה לבדוק כדי שתוכלו לעזור לי יותר טוב בתיקון...

המיפרט שלי:

INTEL P4 3.0

GEFIRCE 6600 GT

1.5 GB RAM

אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו או אם לצלם לכם עוד משהו ב EVEREST תשאלו...

אני חושב על לקנות מישחה טרמית ולנקות אבק אבל אני לא יודע איך לפרק את המאוררים ואיך לשמן אותם טוב ורציתי לקנות עוד מאורר או 2 ולחבר אותם איך שהוא שמעלות במחשב ירדו אני השמח למדריך גם לזה ואם כדי בכלל לעשות את זה.

דבר ראשון תודה לכולם על העזרה ואני יודע שאני חדש מידי לכול השאלות האלו אבל אני גולש הרבה פה פשוט לא מגיב אז בבקשה תעזרו לי לתקן את המחשב אני מישתגע אני בקושי גולש באינטרנט והרעש עוד יותר גרוע.

שיהיה לכולם חג שמח וכשר ושבוע טוב.

תודה. :yelclap:

פורסם

דבר ראשון, אני כמעט בטוח שEVEREST HOME EDITION מזייף.. תנסה לבדוק טמפ' באברסט אולטימייט (אציל הום היראה 75-80 מעלות - המעבד לא התחמם ככה אף פעם, אולטימייט הראה 30-35...)

דבר שני, תנקה אבק... יוריד לך לפחות 5 מעלות...

תחכה שמישהו שיודע יותר טוב ממני ירשום תגובה ויוסיף עוד משהו

פורסם

הטמפ ככה רק אחרי הניקיון רוגלות הזה??? לא נראה שזה קשור הטמפ לרוגלות...

ANYWAY, לנקות אבק לשמן מאווררים ולמרוח משחה תרמית מחדש מומלץ, במיוחד בהנחה שלא עשית את זה אף פעם, יש מדריכים מפורטים מאוד,לא רחוק בכלל, פה באתר... :silly:

עריכה: אאאאאאאאאא......... היה לי ככה!!!!!!!!

איזה בוקר בהיר אחד פתאום יש טרקטור במחשב והטמפ קפצו למעלה והמחשב אפילו קרס מרוב חום!!!!

אז פתחתי ת'מחשב וגיליתי שהמאוורר של המעבד גמר את חייו וקיצר הוא בקושי הסתובב וקירטעה ועשה רעש ולא קירר, => מכאן הרעש+טמפ...

תבדוק תבדוק... P=

פורסם

איך המחשב שלך בכלל פועל? בטמפ כזאת אמור כבר להיכנס הכבוי האוטומטי..

אני מנחש שאתה עם מאוורר סטוק שלP4.. חרא מאוורר גם שלי מת די מהר.. תחליף אותו לאחד נורמלי יותר...

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכם אז אני ינקה אבק וישמן מקווה שיפתור תבעיה

עריכה יש לי על המעבד מאורר כזה :

http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=1094

כדאי להחליף אותו ? או רק לשמן ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי שימנתי גם את המאורר של הספק הוצאתי אותו כמו שראיתי פה במדריך שימנתי והכול שימנתי גם את המאורר שעל המעבד וגם את המאורר שעל הכרטיס מסך !

זהו יש לי רק 3 מאוררים וגם ניקיתי אותם והכול והמחשב באמת פועל בלי רעש כמעט לא כמו שהיה ~!!

הנה המעלות עכשיו ,עכשיו טוב יותר ? :xyxthumbs: :

NoNme.jpg

שמעו חבר'ה אני צריך עוד עזרה לדעתי 3 מאוררים לא מספיק וגם אני רוצה להחליץ את המאורר של המעבד אתם יכולים להביא לי מדריך שמראה איך להתקין מאוררים חדשים כי לא מצאתי איפה לשים אותם וכו' וגם אם אפשר בבקשה להמליץ לי על מאווררים אחד למעבד ואחד או שניים רגילים לאורר את המחשב..

התקציב שלי 450-500 שח למאוררים מקווה שיספיק !

מקווה שהבנתם

תודה לכם אנשים !

פורסם

א. מאוורר טוב למעבד: אפשר למצוא הרבה מאווררים טובים למעבד מתוצרת Zalman, למשל ה7700CU או 7700ALCU. מחיר באיזור ה+250 שקל.

ב. כדי להחליף מאוורר למעבד, ואני מבין שיש לך סוקט 775, צריך לחפש את ארבע התופסנים בפינות המאוורר. על כל תופסן מצויר חץ, וצריך להזיז אותו בכיוון החץ. כשסובבת את כולם, אפשר להוציא את המאוורר, להחליף משחה תרמית על המעבד, ולשים את החדש (חשוב להחליף משחה!).

ג. מאווררים למארז: המאווררים של Arctic Cooling עושים רושם טוב - זולים, לא מרעישים והכי חשוב: מקררים. רק שים לב שיש לך מקום במארז לשים אותם!

מקווה שעזרתי.

פורסם

אני חושב שהבעיה לא הייתה במאווררים עצמם כנראה שהקירור של המעבד לא ישב כמו שצריך

פורסם

ממליץ מאוד על הBT יש לי אותו והמעבד נשאר באותה טמפרטורה (29) לא משנה איזה אוברקלוק אני עושה לו.

פורסם
  • מחבר

חשבתי על לקנות :

את זה למעבד :

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16909&catid=559

ואת זה ל מארז :

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17083&catid=1491

מה אתם אומרים זה הם טובים או ליקנות אחרים ועוד שאלה האם אני יכול להליף מארז ולהעביר כול מה שבמארז שעכשיו לאחר פשוט המארז של מכוער ושבור אני רוצה לקנות חדש אבל לא יודע איזה אני צריך אפשר עזרה ?

תודה !!! :yelclap:

פורסם

כן המאוורר שאתה רוצה לקנות הוא די טוב אבל זה נראה לי חשוד הנתונים שהתוכנה מביאה אחרי כל הניקויים שעשית ושימנת וטיפלת כמו שצריך עכשיו אין רעשים וכו...

תיכנב ל BIOS של המחשב תלך לקטגוריה של המעבד תיכנב פנימה ושם הוא יראה לך את הטמפרטורה האמיתית.

הנתונים הללו שהראית מקודם לא קיימים במציאות המעבד היה צריך להישרף כבר ממזמן .

ועוד כלל חשוב אתה חושב שאם קנית מחשב והכל פועל כמו שצריך והקופסא סגורה אתה אומר סבבה איזה כיף לאאאאאא אחי זאת חשיבה לא טובה מחשב גם צריך את הטיפול המסויים שלו לנקות אותו מאבק זה הגורם מספר אחד לבעיות במחשב אז כל כמה חודשים תואיל מטובך לפתוח את המחשב כמובן שהוא כבוי חחח ולעשות טיפול של אוויר להוציא את כל האבק עם לחץ אוויר וזהו .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים