פורסם 2007 באפריל 318 שנים למקרים בהם אני נייד ואני עם חברים ורוצים לשמוע קצת יותר חזק ממה שהטלפון מסוגלחשבתי על רמקולים ניידים לחבר לנגן שלי, ראיתי שיש ל-JBL שני דגמים ב-400 וב-500 ש"חוגם לחברות אחרות יותר בזול, עד כמה זה שווה ומה האיכות והעוצמה של הרמקולים האלו?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים גם לי יש את הJBL ON TOUR... הם טובות מאד.רציתי בכלל להזמין את הרמקולים של לוג'יטק ש"מוכרים" בבאג.כול פעם הם "הזמינו" ו"איכשהו" ההזמנה לא הגיעה או התקבלה, אז לא הייתה לי אופציה אחרת.אל תיקח רמקולים ניידים ב99 שקל כי זבל של דבר
פורסם 2007 באפריל 418 שנים למקרים בהם אני נייד ואני עם חברים ורוצים לשמוע קצת יותר חזק ממה שהטלפון מסוגל חשבתי על רמקולים ניידים לחבר לנגן שלי, ראיתי שיש ל-JBL שני דגמים ב-400 וב-500 ש"ח וגם לחברות אחרות יותר בזול, עד כמה זה שווה ומה האיכות והעוצמה של הרמקולים האלו? אתה מהטמבלים שמתחילים לשמוע שירים בפלאפון באוטובוס ולא מאפשרים לאנשים קצת שקט?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים אתה מהטמבלים שמתחילים לשמוע שירים בפלאפון באוטובוס ולא מאפשרים לאנשים קצת שקט? חחחח, כן זה מעצבן באוטובוס.
פורסם 2007 באפריל 418 שנים תעשה לסביבה טובה ואל תקנה רמקולים ניידים...אני לא יודע מה איתכם אבל אני שונא שאנשים כופים את המוזיקה שלהם על אחרים במקומות ציבוריים. לכל אחד יש טעם משלו, למה בנאדם חייב לשמוע את מה שאתה אוהב?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים לא, אוטובוס או בית ספר בהפסקה או סתם פארק וכו' הם לא מקומות שקטים, אבל אותי מעצבן שכל מיני ערסים ופקאצות שמים את המוזיקה שלהם בווליום גבוה.
פורסם 2007 באפריל 618 שנים מחבר זה יותר לכיוון שבתות שסוגרים בצבאאו לשעת ט"שולפעמים כשיושבים עם חברים בשכונה ובא מוזיקהלא אוטובוסים ודברים כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.