עבור לתוכן

איטיות נוראית במשחק רשת ביתית

Featured Replies

פורסם

אני ואחי התחלנו משחק רשת ב-C&C3 כאשר בהתחלה הייתה איטיות קלילה וכמובן ככל שנוספו יחידות לשטח המשחק נהיה איטי עד כדי תמונה אחת לשנייה :s07:

המפרט שלי נמצא בצד, של אחי הוא:

Pentium 3.2Ghz

512mb ddr

GeForce 6600GT 128mb

במצב יחיד, המשחק עובד אצלו חלק על Medium.

אנחנו עובדים עם רשת ביתית של 3 מחשבים מחוברים לנתב D-Link DI-604.

כמובן שלא הרצנו שום תוכנה אחרת ברקע ושיחקנו רק שנינו + צבא יחיד של המחשב.

מה אתם ממליצים לבדוק?

פורסם

אני ואחי התחלנו משחק רשת ב-C&C3 כאשר בהתחלה הייתה איטיות קלילה וכמובן ככל שנוספו יחידות לשטח המשחק נהיה איטי עד כדי תמונה אחת לשנייה :s07:

המפרט שלי נמצא בצד, של אחי הוא:

Pentium 3.2Ghz

512mb ddr

GeForce 6600GT 128mb

במצב יחיד, המשחק עובד אצלו חלק על Medium.

אנחנו עובדים עם רשת ביתית של 3 מחשבים מחוברים לנתב D-Link DI-604.

כמובן שלא הרצנו שום תוכנה אחרת ברקע ושיחקנו רק שנינו + צבא יחיד של המחשב.

מה אתם ממליצים לבדוק?

תנסה לעשות ריסט לנתב...

פורסם

משחקים אחרים עובדים תקין ברשת ? אם כן - הבעיה ב C&C3, ואני לא אתפלא אם זה כך :)

כמו שאמרו, אפשר לנסות לאפס את הנתב, או אפילו לחבר כבל מוצלב במקום הנתב (אם יש אפשרות כזו) ולבדוק איתו

וע"י כך לדעת האם הבעיה היא בנתב או במקום אחר.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להגיד שהבעיה היא לא ב-C&C3 כי גם כששיחקנו ב- Red Alert 2 לא מזמן היה את אותו עניין שברגע שהמפה נהיית עמוסה ביחידות המשחק מציג פריים אחד לשנייה...

כשאתם אומרים לאפס את הנתב מה זה אומר בדיוק? ללחוץ על כפתור הריסט שלו?

האם זה כרוך באיבוד ההגדרות הנוכחיות שקבעתי?

פורסם

כן, ברוב הנתבים ככה מאפסים (לא בכולם, אבל סביר להניח שאם כבר יש לך כפתור RESET, הוא משמש לזה... :) )

וכן, זה אומר שכל הגדרות הנתב מתאפסות כולל הכל, וצריך להגדיר אותו מחדש (חיבור לאינטרנט ופתיחת פורטים וכל מה שלא שינית)

המפרט של אחיך אולי חלש מדי להתמודד עם יותר מדי יחידות במשחק שכזה ?

(אני ממש לא יודע כמה זה יותר מדי, אבל אני יכול לומר שאפילו במפרט שלי , יותר מדי יחידות במשחק אינטרנט

(לא רשת, אלא אונליין) בגנרלז בזמנו, האיטו לגמרי את המשחק, עד לרמה של פריים לשניה, אבל אז היו באמת מלא יחידות :) )

כשהוא משחק במחשב שלו, מול המחשב באיזה SKIRMISH, ובונה מלא יחידות, האם זה גם מגיע לאותו מצב ?

ובמחשב שלך ?

תעשו נסיון כזה, בכל מחשב SKIRMISH , בלי קשר למשחק רשת, סתם לשחק מול המחשב, לבנות מלא יחידות

- ותנסה לעדכן לפאטצ' האחרון שיצא של C&C, המפתחים מודעים לבעיה במשחק האונליין, אולי הפאטצ' החדש מתקן את זה

ואולי (די בטוח) שזה יתקן את זה גם במשחק LAN.

(פאטצ' יורד אוטומטית כשמנסים לשחק אונליין)

פורסם
  • מחבר

בשני המחשבים הפאץ' עודכן אוטומטית לגירסה 1.3.

לגבי עניין ה-Skirmish: אצלי כבר שיחקתי מספר פעמים וזה עובד מעולה.

לגבי המחשב השני אני אבדוק בקרוב ואדווח כאן.

דבר שאני ממש לא רוצה לעשות זה לאפס את הנתב- אח"כ תהיה לי עבודה רצינית הגדרתי הרבה פורטים וכו'...

אין משהו ספציפי יותר בהגדרות שלו שאוכל לבדוק? אולי תוכנת צד שלישי שבודקת מהירות העברת נתונים ברשת?

פורסם

אתה לא צריך תוכנה צד שלישי בשביל זה.

תעביר קובץ גדול בין המחשבים, ותלחץ CTRL ALT DEL, יש שם לשונית תעבורת רשת (networking) שמראה אחוז ניצול.

(זה לא אמור להיות 100%, אז אל תדאג אם זה יהיה 70% או משהו כזה)

פורסם
  • מחבר

הפעלנו משחק Skirmish במחשב שלו, וגם במצב של שיא הקרב (עם 8 צבאות בסה"כ)- המשחק עבד יפה מאוד. ככה שזה ירד מהפרק.

העתקתי כרגע קובץ ברשת במשך כמה דקות והממוצע של אחוזי ניצול הרשת עמד על 81%... אני מניח שזה תקין?

--------עריכה-----------

ככל הנראה איפוס הנתב סידר את בעיית האיטיות.

פשוט הגדרתי את חייגן האינטרנט מחדש ללא כל הגדרות נוספות כדוגמת פורטים...

תודה על הסיוע! :xyxthumbs:

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים