פורסם 2007 באפריל 218 שנים אני על המחשב הישן שלי (אצל אבא שלי) יש לו P4 2.6 GHZ עם קירור סטוק וניסיתי לעשות אצלו OC קליל והצלחתי: בדקתי טמפרטורה באוורסט וזה כותב לי 20 מעלות: הגיוני? קראתי באיזה פוסט כאן שככה זה עם ליבת נורטווד אבל למה לא עשו אותה במעבדים היותר חדשים? (למשל אצלי בבית יש P4 3.0GHZ שקניתי שנה בערך לאחר המחשב הזה ושם הטמפרטורה עם הקירור סטוק ההיתה במקרה הטוב 50) עדכון קטן של מה שהגעתי איליו בינתים: טמפרטורה לא עולה על 23 מעלות. מחר (או שיותר נכון להגיד היום בעוד כמה שעות?) אני אנסה שוב להעלות כל פעם באחד ולראות איך הוא מתפקד במשחקים ודברים כאלה.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים לי האמת זה נראה נמוך, אבל לך תדע אולי נפלת על איזה סטפינג טוב. יש לי גם כן מעבד כזה והטמפ' שלו בד"כ הרבה יותר גבוהה, כרגע הוא על OC של 3 גה"צ והוא על 32 מעלות וזה עם קירור די רציני וכשהחדר די קר בלילה, בלי OC ההבדל כרגע לא היה כזה גדול (אבל בגדול אצלי די חרא של OC, הוא עושה מלא Throttling). קיצר אני במקומך הייתי ממשיך לעשות לו עוד ועוד OC, אם הטמפ' נכונות אז יש לך כאן פוטנציאל אדיר.עדכון: בדקתי כרגע ב-CPU-Z ויש לנו בדיוק אותו סטפינג, אתה ממש מתסכל אותי... בכל מקרה תמשיך להעלות עוד, נראה טוב מאוד עד עכשיו.
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר לי האמת זה נראה נמוך, אבל לך תדע אולי נפלת על איזה סטפינג טוב. יש לי גם כן מעבד כזה והטמפ' שלו בד"כ הרבה יותר גבוהה, כרגע הוא על OC של 3 גה"צ והוא על 32 מעלות וזה עם קירור די רציני וכשהחדר די קר בלילה, בלי OC ההבדל כרגע לא היה כזה גדול. קיצר אני במקומך הייתי ממשיך לעשות לו עוד ועוד OC, אם הטמפ' נכונות אז יש לך כאן פוטנציאל אדיר. עדכון: בדקתי כרגע ב-CPU-Z ויש לנו בדיוק אותו סטפינג, אתה ממש מתסכל אותי... בכל מקרה תמשיך להעלות עוד, נראה טוב מאוד עד עכשיו. לא עם הלוח הזה.. ניסיתי להעלות קצת יותר מידי (כי התעייפתי כל פעם להעלות ב1 או ב2 ואז לשמור להדליק לראות שהכל טוב להפעיל מחדש ושוב) והוא התחיל לצפצף העיר את כל הבית פה.. החדר הזה קפוא בלילות אבל אני לא חושב שזה עד כדי קח מזיז.. עדכון: אוקיי זהו הגעתי לגבור הOC במחשב הזה. הגעתי ל156/39 אם אני זוכר נכון. יותר מזה המחשב כבר לא יציב. בכל אופן אני כרגע על 155/39 כדי לא להעמיס יותר מידי על המחשב. נראת לי תוצאה נחמדה יחסית לפעם הראשונה שאני עושה OC ועוד עם מחשב מלפני איזה 4 או 5 שנים, קירור סטוק וספק ג'נרי
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר הטמפ' לא הגיונית...תבדוק עם עוד תוכנות..אני לא מתמצא כל כך בתוכנות האלה האם תוכל לתת לי שם של אחת אמינה?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר יש את SANDRA וקצת פחות אמינה יש את SPEEDFAN.. הנה עם ספיד פן בסנדרה לא הבנתי איך בודקים יש שם מלא אופציות :\
פורסם 2007 באפריל 318 שנים וואוו... לפני ה-SPEEDFAN הלוח והמעבד שלך עולים בלהבות 127 מעלות.. עזוב ת'תכונה הזאת..דרך אגב בדקת כמה הטמפ' שלך בביוס?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר וואוו... לפני ה-SPEEDFAN הלוח והמעבד שלך עולים בלהבות 127 מעלות.. עזוב ת'תכונה הזאת..דרך אגב בדקת כמה הטמפ' שלך בביוס? חחח רואים שהתוכנה לא אמינה בכלל.. איזה לוח ומעבד היו שורדים כזאת טמפרטורה? בכל אופן בדקתי עכשיו בביוס הטמפרטורה שם היא 38 - 39 נראה לי יותר הגיוני נכון?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים כן זה בהחלט סביר יותר..ואולי תוריד גירסה מתקדמת יותר של אוורסט ותבדוק כמה הטמפ' במאמץזה הרבה יותר חשוב מאשר במנוחה
פורסם 2007 באפריל 318 שנים 39-40 מעלות במנוחה בביוס זה בהחלט הגיוני אבל כל החוכמה בOC זה להגיע לטמפ' נורמאלית גם אחרי מאמץ,אחת שלא תעבור את ה-55 מעלות בערך
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר 39-40 מעלות במנוחה בביוס זה בהחלט הגיוני אבל כל החוכמה בOC זה להגיע לטמפ' נורמאלית גם אחרי מאמץ,אחת שלא תעבור את ה-55 מעלות בערךאיך אני מאמץ את המחשב? המשחק הכי כבד שיש לי במחשב הזה זה סאן אנדרס..ועם איזה תוכנה לבדוק את הטמפרטורה?
פורסם 2007 באפריל 318 שנים אותו מעבד כמו שלי.. וגם הגעת לאותו תדר כמו שלי.. לא הצלחתי לעבור את ה3.11GHZבדרך כלל הייתי על טמפ מתחת ל30 עם מהירות מאוורר הכי נמוכה.. עשיתי אוברקלוק והעלתי טיפה את מהירות המאוורר והטמפ הייתה על 30+ אבל 20 מעלות זה ממש לא הגיוני החדר שלך בטח חם יותר..
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר הורדתי EVEREST Ultimate Edition 2007 וגם S&M הנה תמונה: לחכות עד שהמבחן יסתיים ואז להעלות תוצאות? עדכון: שמתי מדיה פלייר ואחרי כמה דקות המחשב קרס. הורדתי את הבאס ל154 ואני מפעיל מחדש את הS&M
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.