עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבא? (2000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אני צריך 2 מחשבים ב2000~ ש"ח כל אחד.

מפרט שבניתי ב"זיגזג".

1.כרטיס מסך אני אקנה בהמשך (כנראה 7600GT). ואז המחשב יוכל לשמש אותי גם למשחקים (:

2. אני הייתי רוצה לעשות OC.

1 AMD Athlon 64 (3500+) (45w) - [AM2]- RETAIL

485.25 ש"ח

1 ASUS M2V-TVM (K8M890) - mATX

404.31 ש"ח

2x 512MB NCP DDR II - 667 - NCP Original

395.81 ש"ח

1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II

334.49 ש"ח

1 NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK

181.36 ש"ח

1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE

316.89 ש"ח

סך הכל לתשלום: 2,118.11 ש"ח

סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,054.57 ש"ח

בקשר ללוח אם, אני לא בטוח אם הוא תומך בSATA 2... ואני מתלבט בינו לבין -GIGABYTE GA-M61VME-S2 (nForce 400) - ATX שעולה 380.

**בבקשה אל תציעו לי מפרטים מIQPC. הם יותר מדי רחוקים ממני.

פורסם

ההפרש לכפול ליבה לא גדול. מומלץ.

לא הייתי לוקח לוח מבוסס VIA אם אתה חושב על OC. קח לוח 6150 מבוסס NF4.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שההפרש לא גדול אבל אני לא רוצה לחרוג יותר מדי במחיר.

גם הלוח של גיגהבייט(GA-M61VME-S2 )מבוסס על VIA? יש דגם ספציפי של לוח שאתה ממליץ עליו(לא יקר מדי אבל שיתמוך ב OC).

פורסם

רבק, מחשב קונים פעם בכמה שנים. במחירים של כפולי הליבה של AMD זה פשוט חבל לא לקנות אחד.

אני הייתי הולך על משהו כזה, עם מארז MATX כדי לשמור את המחיר למטה, אבל שבא עם מאוורר 120, לוח שיאפשר לך אוברקלוק מסויים (כ 25%)

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2002&page=5

, וכמובן כפול ליבה:

№ Code Product Price Quant. Summ

0 9333 Albatron KM51PV-AM2 + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard 487.00 ¤ 1 487 ¤

1 9155 AMD Athlon 64 Bit 3600 Dual Core 65W Socket AM2 Box CPU 650.00 ¤ 1 650 ¤

2 9472 EZcool M-100A Front USB Black 400W Case 240.00 ¤ 1 240 ¤

3 10257 LG GSA-H42N 18 x Black Bulk DVD±R/RW 190.00 ¤ 1 190 ¤

4 9083 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 373.00 ¤ 1 373 ¤

5 10363 WD WD1600AAJS 160GB 8MB S-ATAII HDD 329.00 ¤ 1 329 ¤

2269 ¤

Kind of payment : Cash 1 -2%

Delivery: Without delivery 0 ¤

6 2223.62 ¤

www.logicpc.co.il

שים לב שבאותו מחיר אתה מקבל מעבד 4600X2 ב IQPC.

פורסם
  • מחבר

טוב, שכנעת אותי :xyxthumbs:

שמתי לב שהזיכרון ששמת במפרט הוא סטיק אחד. ובאמת סטיק אחד של ג'יגה זול יותר משניים של 512.

אם המחשב לא עובד בדואל צ'אנל יש ירידה גדולה בביצועים או רק משהו שולי?

פורסם

הירידה בביצועים היא לא משמעותית לצרכים שלך ובמקרה הזה מומלץ לקחת סטיק אחד בשביל להשאיר לך אופציית שדרוג עתידית יותר רחבה בעתיד (4 ג'יגה זיכרון במקום 2...) .

אני ד"א ממליץ לחכות חודשיים ורק אז לעשות מפרט ולקנות מחשב... צפוייה ירידת מחירים של מעבדים.. כ. מסך חדשים עומדים לצאת (של ATI שבב R600 החדש)

וגם יש גרסאות של כ. מסך כמו ה 7600GT רק 8600GT.. שיהיה לדעתי כ. מסך מצויין בשביל כל גיימר לשנה הקרובה... אז תחכה קצת... אחרי הכל חבל שמערכת המחשב שלך תרד בערך השוק שלה בכמעט חצי.... ( ! ! ! ) אז זהו... מקווה שהבהרתי את נקודתי... ובהצלחה! =0)

ד"א אם אתה רוצה שאני יבנה לך מפרט תגיד פה... , המפרט של INTEGRAL מאוד משתלם אך אני מאמין שאני יוכל ליצור משהו יותר טוב...

פורסם
  • מחבר

הירידה בביצועים היא לא משמעותית לצרכים שלך ובמקרה הזה מומלץ לקחת סטיק אחד בשביל להשאיר לך אופציית שדרוג עתידית יותר רחבה בעתיד (4 ג'יגה זיכרון במקום 2...) .

למה לצרכים שלי הירידה לא תהיה משמעותית? באיזה מקרה כן יהיה הבדל גדול בביצועים בין סינגל ודואל צ'אנל? משחקים הרי דורשים הרבה מאוד מהחומרה של המחשב.

בכל מקרה, כרטיס מסך כרגע אני לא קונה. ובטח שאני אחכה כמה ימים עד לירידת המחירים של ATI. כתוב ב9 לחודש...

דרך אגב, אני מתכוון באחד המחשבים (אני קונה 2 כאלה) שלא כל כך מיועד למשחקים להישאר עם הכרטיס מסך O.B השאלה שלי היא מה לעזאזל ההבדל בין 6150 ל6100 והאם בכלל יש סיבה להשקיע עוד 100 ש"ח לפחות בשביל לוח עם 6150??

פורסם
  • מחבר

balash- שמתי לב שאתה און-ליין...

למה לצרכים שלי הירידה לא תהיה משמעותית? באיזה מקרה כן יהיה הבדל גדול בביצועים בין סינגל ודואל צ'אנל? משחקים הרי דורשים הרבה מאוד מהחומרה של המחשב.

בכל מקרה, כרטיס מסך כרגע אני לא קונה. ובטח שאני אחכה כמה ימים עד לירידת המחירים של ATI. כתוב ב9 לחודש...

דרך אגב, אני מתכוון באחד המחשבים (אני קונה 2 כאלה) שלא כל כך מיועד למשחקים להישאר עם הכרטיס מסך O.B השאלה שלי היא מה לעזאזל ההבדל בין 6150 ל6100 והאם בכלל יש סיבה להשקיע עוד 100 ש"ח לפחות בשביל לוח עם 6150??

פורסם

יפה שאתה עושה הקפצות סמויות (ששש סמויות אמרתי לא? חחח)

לצרכים שלך התכוונתי גם למפרט משחקים וגם למפרט משרדי...

המפרט משחקים שאתה בונה הוא מפרט בעל ייעוד LOW-MID END שנוטה יותר לכיוון של LOW ושתקנה סטיק אחד של ג'יגה למחשב שכזה יהיה לך את ייתרון השדרוג המאוד משמעותי של הוספת ג'יגה ואפילו 3 ג'יגה (יש 4 מקומות בלוח האם תעשה חשבון פחות אחד שנתפס ע"י סטיק של 1ג'יגה זה 3 מקומות פנויים) ליותר מאוחר לעוד שנתיים שלוש אפילו אולי תחליט לרכוש סטיק של 2 ג'יגה ואז תוכל להרחיב עד ל7 ג'יגה זיכרון (מקסימום כן... אני לא מצפה שבאמת תרחיב לזה חח)

זה הייתרון... עכשיו החסרון הוא לא מורגש כי גם ככה למשחקים החדשים (לא מדבר על CRYSIS שייפעל לך על ההגדרות הכי נמוכות אולי) שיש המחשב אינו חזק דיו בשביל להפעיל אותם חזק ואם תשים DUAL CHANNEL בעצם זה לא ייתן לך כלום... אבל לעומת זאת משחקים טיפה יותר ישנים (GTA SA , HL2 ועוד) הסטיק של 1 ג'יגה + כרטיס MID-END כמו ה7600GT או אם תחליט לחכות ה8600GT יתלבש מעולה וייתן ביצועים מעולים שעם הDUAL CHANNEL לא תרגיש הבדל כי גם ככה המחשב חזק דיו למשחקים כאלו... בקיצור אתה רוכש מחשב בתקופה לדעתי לא טובה תקופת ביניים כזאת שמחשב ב3K יפעיל משחקים קיימים מעולה אך לא משחקים עתידיים... כי הם פשוט משחקים מטורפים שלוקחים הרבה מאוד משאבים מהמערכת... הבנת? לא? תקרא בריכוז רב עד שתבין חחח

לגבי O\B כ. מסך.... אני לא מבין גדול בO\B אבל 6150 יותר חזק מה 6100 ולדעתי לא מצדיק הפרש של יותר מ100שח, אלא אם כן מדובר במחשב שצריך כ. מסך בעל עוצמה מינימלית שתוכל לשחק משחקים נורמלי.... כי בעיקרון ה6150 משתמש בתדר יותר מהיר תקנו אותי אם אני טועה 400MHZ מהירות שעון.. אז זה סבבה לגמרי בערך ברמה של FX5500...

לסיכום לא שווה אלא אם כן מדובר במחשב שלא רק רק משרדי... (סרטים ירוצו חלק על 6100 גם... )

פורסם
  • מחבר

...בקיצור אתה רוכש מחשב בתקופה לדעתי לא טובה תקופת ביניים כזאת שמחשב ב3K יפעיל משחקים קיימים מעולה אך לא משחקים עתידיים... כי הם פשוט משחקים מטורפים שלוקחים הרבה מאוד משאבים מהמערכת... הבנת? לא? תקרא בריכוז רב עד שתבין חחח

אני חושב שאפשר לקבוע ש"'שום תקופה היא לא תקופה טובה לקנות מחשב..." ;)

פורסם

לא נכון כמו שכתבתי לDAN_DEKEL מניסיון עם מערכת ההפעלה הקודמת (הלא היא XP) מומלץ לקנות את החומרה הכי חדישה אבל שמיועדת לMIDEND... ואם לא MID END לפחות LOW END אבל חדישה שלא יהיה זבלה אתה מבין... שייחזיק לך המחשב לטווח ארוך של 3 - 4 שנים

לא מצפה שמשחקים ייעבדו על גרפיקה מקסימלית אבל שייעבדו...

למרות זאת אני צופה שיש מצב שתיהיה פה מהפכה אחושרמוטה מהפכה... כל הקטע של הBLURAY וזה... משחקים יבואו על דיסק BLURAY עלק דיסק אחד כל משחק 20 ג'יגה דרישות מינימום יהיה איזה E4300 וGEFORCE 7600GT... חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים