עבור לתוכן

2 מפרטים : 1000$ ו-1500$

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ההורים שלי טסים בקרוב לארה"ב ואני רוצה את ההזדמנות בכדי לקנות מחשב חדש.

אני רוצה שתבנו לי 2 מפרטים מחנות אחת [NEWEGG עדיפות ראשונה] שמפרט אחד יהיה ב1000$ ומפרט אחר ב1500$.

אני צריך רק : דיסק קשיח, ספק, זכרונות, מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך.

המחשב צריך להיות למשחקים כבדים ועם עדיפות לכרטיס DX10. המארז שלי מרווח והוא יכול להכניס בתוכו 8800GTX. אין לי כוונה לחכות לR600 אלא אם כן זה יצא עד 25.4

אני משתמש ברזולוציה טבעית של 1680X1050 ולכן עדיף לשים את הגרסא של ה640MB אם אתם שמים לי 8800GTS

בניתי מפרט אחד, איך הוא?:

http://img337.imageshack.us/img337/3439/compru7.png

תודה לעוזרים

פורסם

החודש הזה מאוד עמוס.

הורדת מחירים של AMD, הורדה והשקה של מעבדים חדשים מבית אינטל והשקת הR600 לקראת סוף החודש.

עדיף יהיה אם תחזור הנה לפני ביצוע הקניה, כי עד אז (אפילו אם זה שבוע הבא) הדברים ישתנו.

פורסם
  • מחבר

החודש הזה מאוד עמוס.

הורדת מחירים של AMD, הורדה והשקה של מעבדים חדשים מבית אינטל והשקת הR600 לקראת סוף החודש.

עדיף יהיה אם תחזור הנה לפני ביצוע הקניה, כי עד אז (אפילו אם זה שבוע הבא) הדברים ישתנו.

הקטע הוא שההורים שלי טסים ב25.4 אז אני יכול לקנות גם חלקים שלא עומד להיות עליהם ירידת מחירים כמו ספק, זכרונות, דיסק קשיח, ולוח אם.

מה אתה אומר?

פורסם
  • מחבר

סליחה על התגובה הכפולה פשוט זה מאוד חשוב לי כי אני לא מבין כמוכם בבנית מחשבים.

תודה

פורסם

אוקיי, אז יש לך כוונה לבצע OC?

ובקשר לחלקים שלא קשורים לזה: הספק שבחרת נחמד אבל תוכל לקחת גם משהו יותר פשוא כנו קורסייר HX520 או אנטק NEO HE 500.

דיסק קשיח מומלץ SEAGATE ושיהיה עם באפר 16MB.

והלוח אם תלוי במעבד שתיקח, AMD או אינטל.

פורסם

החודש הזה מאוד עמוס.

אפשר יותר פירוט על המעבדים שאינטל הולכים להוציא? (שווה לחכות?)

פורסם

סה"כ זו הורדת מחירים דרסטית והחלפת 6300/6400 ב-6320/6420, שההבדל הוא 2BM קאש.

יותר מידע תוכל לצמו את תערוך חיפוש בפורום מעבדים, לוחות וזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

כנראה תהיה כוונה לOC בעתיד, וגם יש לי SCYTHE NINJA PLUS [אני אשאר עם הקירור הנ"ל] ולכן אני צריך סוקט שיתמוך בו - AMD או INTEL, לא אכפת לי. לקחתי 650W מכיוון שיש סיכוי [אבל לא רב] שאני אעשה SLI\\CROSSFIRE בעתיד עם הביצועים לא יספקו אותי.

אז עכשיו שהכל ידוע, אפשר מפרט ב1500$ וב1000$? [ללא מארז, כונן DVD וכל שאר הציוד ההיקפי]

תודה רבה רבה רבה לעוזרים.

עריכה: בניתי מפרט חדש לפי ההמלצות שלך, ככה הוא נראה:

http://img399.imageshack.us/img399/8250/comp1242cs3.png

ואם אני רוצה אני פשוט מעלה לGTX וגומר את העניין נכון? והירידת מחירים של אינטל תגיע היא ב22.4 נכון? אז היא תיכנס לתוקף ישר בNEWEGG? כי אני אזמין את המפרט כנראה ב24.4 [יום לפני שההורים שלי טסים] ואז יהיה לי 76$ פחות על הE660

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים