עבור לתוכן

מעוניין בבקשה לדעת כמה שווה המחשב הנייד שברשותי (VGN-C260E)

Featured Replies

פורסם

שלום {:

אז ככה, הסיפור הוא כזה:

אמא שלי ובעלה הגיעו לחופשה בישראל מניו יורק ובעלה קנה מחשב נייד לצורך הנסיעה הזאת.

המחשב: Sony VGN-C260E

מחשב באמת חזק.

המחשב בשימוש מספר בודד של שעות ביום במשך שבועיים על ידי בן אדם מבוגר ששומר עליו.

המחשב במצב חדש לחלוטין.

בעלה של אמא שלי רוצה למכור את המחשב בישראל בתום חופשתו (שבוע בערך..) ואני לקחתי את העניין על עצמי.

בכמה לדעתכם אפשר למכור את המחשב הזה?

המפרט הטכני המלא: http://www.deremate.com.ar/accdb/viewItem.asp?IDI=15752647

תודה רבה מראש.

עריכה: המחשב נקנה בניו יורק. זה משנה לא? מבחינת האחריות וכל זה...

פורסם

אני חושב שמינימום הוא שווה 9000 ומעלה

פורסם

בהתחשב שזה סוני אז 10 אלף לפחות

הינה מחשב עם מפרט דומה http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2866&p=20 (המעבד חלש בקצת)

בגלל שהמחשב משומש קצת אז תעשה את השיקולים בעצמך :)

פורסם

לסוני אין אחרויות בין לאומית.

חדש עולה 10 אלף, אז אחד פתוח ללא אחרויות כמה שווה ?

פורסם

חבר'ה, הוא לא שאל כמה עולה נייד כזה חדש עם אחריות בארץ. הוא שאל בכמה הוא יוכל למכור אותו.

התשובה: אי אפשר לדעת.

אין עליו אחריות בארץ(תקן אותי אם אני טועה), אז הוא לא שווה יותר מדי. אני אישית הייתי קונה אותו ב4.5 אלף גג. פשוט הסיכון של האחריות הוא גבוה מדי. אולי, אולי תצליח למצוא מישהו שיקח הימור וילך עליו ב6 אלף, ואני חושב שבמחיר כזה תצא בטוב. מצד שני יכול להיות שתמצא פרייאר רציני שילך עליו ב7, אבל אני לא מאמין שקיימים אנשים שמוכנים לקנות ניידים ב7 אלף בלי אחריות. בכל מקרה, אין לך מה להפסיד. שים תג מחיר של 7 אלף(עם סוגריים מחיר גמיש), ותתחיל לפרסם אותו בכל אתרי היד שניה, וחכה לטלפונים. אם הם לא יגיעו, תוריד ל6-אז אני חושב שכבר רבים יתקשרו.

פורסם

יש לי הרגשה שהוא לא יצליח למכור אותו, כי אף אחד לא מוכן לשלם סכומים כאלה על מוצרי אלקטרוניקה משומשים - אני לא אמר שהנייד שלו לא שווה, אלא פשוט לא כדאי למכור אותו. למוצרי אלקטרוניקה, ובעיקר למחשבים וחלקיהם, אין שוק משומש.

פורסם

אתה לא צודק. אינספור פעמים מכרתי רכיבי מחשב מגוונים במחירים לא כל כך זולים בכלל.

פורסם
  • מחבר

תראו העניין הוא כזה.. בארה"ב יש חוק שאפשר להחזיר מכשיר אלקטרוני עד חודש לאחר הקנייה ואתה מקבל את הכסף מזומן חזרה בלי שאלות.

הסיכום שלי עם בעלה של אמא שלי היה כזה שאני נותן לו כמה שזה עלה לו וכל השאר אלי.

הוא קנה את זה ב1650 דולר.. (מקום יקר..) שזה בסביבות ה6700-6800 שקל

כל מה שאני מצליח למכור יותר מזה אני מקבל.

כרגע שמתי את המחיר על 7800.

פורסם

אתה מבין אבל שגם אם תמכור אותו ב6800, זה יהיה best-case-scenario? בהצלחה באמת, אבל המחיר שנקבת לא מציאותי.

זה בכלל לא היה רעיון טוב, זאת לא דרך טובה לעשות קצת כסף. אני במקומך הייתי משאיר את הלפטופ הזה לעצמי, אם היה לי שימוש לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים