פורסם 2007 באפריל 218 שנים http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1376יש בדף הנ"ל הסבר באנגלית
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר אוקי... אז עדיף לבנות פלייליסט?ועוד משהו.. מישהו יודע מהזה הרוקבוקס לסנסה שכולם מדברים עליו?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים זה מפתיע אותך?רוב הנגנים היום לא תומכים בתיקיות (לרוב רק הנגנים של iriver ו-iaudio תומכים).
פורסם 2007 באפריל 418 שנים זה מאוד מאוד מעצבן שאין תמיכה בתקייות, אבל התרגלתי. א-ב-ל אין כמו שירים מסודרים בתיקיות!! זה פשוט מעצבן שיש חוסר תמיכה תיקיות!! למה?! מה טוב בזה שלא עושים את זה? : --- אגב, התמיכה בעברית זה רק בטא, אני מאוד ממליץ לא להתקין אותה, המכשיר נדלק ונכבה מתי שבא לו, המכשיר נתקע ועוד כל מיני תופעות של גרסאות בטא מגעילות :-X ולא, אי אפשר להתקין קושחה ישנה יותר אחרי זה =| לא מצאתי דרך אוף :'( (ואני ממילא לא משתמש בעברית! עדיין התפריטים שלי באנגלית כי עברית זה crap :'( :'( )
פורסם 2007 באפריל 418 שנים זה מפתיע אותך?רוב הנגנים היום לא תומכים בתיקיות (לרוב רק הנגנים של iriver ו-iaudio תומכים).כן, היה לי H10 וזה היה דיי סיוט
פורסם 2007 באפריל 518 שנים רוב הנגנים היום לא תומכים בתיקיות (לרוב רק הנגנים של iriver ו-iaudio תומכים).לפחות כולם תומכים בפלייליסטים?אגב, התמיכה בעברית זה רק בטא, אני מאוד ממליץ לא להתקין אותה, המכשיר נדלק ונכבה מתי שבא לו, המכשיר נתקע ועוד כל מיני תופעות של גרסאות בטא מגעילות :-Xולא, אי אפשר להתקין קושחה ישנה יותר אחרי זה =| לא מצאתי דרך אוף :'( (ואני ממילא לא משתמש בעברית! עדיין התפריטים שלי באנגלית כי עברית זה crap :'( :'( )לאיזה חברה אתה מתכוון?
פורסם 2007 באפריל 518 שנים כן, היה לי H10 וזה היה דיי סיוטדווקא h10 הוא בין הנגנים היחידים שמאפשרים גישה לשירים גם לפי תיקיות וגם לפי טאגים.לפחות כולם תומכים בפלייליסטים?נראה לי שכן. אני לא מכיר נגנים שלא תומכים בפלייליסטים בצורה זו או אחרת.לאיזה חברה אתה מתכוון? ל-Sandisk, נראה לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.