עבור לתוכן

עזרה| עשיתי OC ועכשיו יש לי כמה בעיות תכנסו בבקשה.....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם....תראו שהפעלתי תמחשב ושניכנסתי לביוס אז מצאתי את שני ה core speed ואת ה bus speed אבל הם היו מבוטלים ואז לא הצלחתי לעלות משמה כי הם היו מבוטלים ולא הייה לי מושג איך מסדרים אותם אז מצאתי משהו אחר משמה שכחתי תשם שלו והעלתי 2 עליות של 35 מגה הרץ ואז שהפעלתי תמחשב ראיתי זה שיפר תמעבד הגיע ל 2520 מגה הרץ מתוך מה שיש לי שזה 2.40 מגה הרץ הנה תראו תמונה...

shaics6.jpg

ואז שהמחשב עלה לא רציתי להמשיך כי הטמפרטורה של המעבד הגיע ל 55 סלציוס ופחדתי להמשיך למרות שהייה רשום שאם מגיע ל 60 סלציוס זה טוב אבל לא המשכתי...

אז השאלה שלי למה ה

core speed

bus speed

היו מבוטלים

וזה המעבד שלי של אינטל הנה...

שם המעבד:

Motherboard Name ECS P4VXAD(+)/P4VXAS(2)/P4VXMD/P4VXMS / Matsonic MS9107C / Kobian KOB P4X266 NFSX/P4X266 WFSX/P4X266a NDSUX/P4X333 NDSX

תגידו למה השם שלו ככה מה זה השם הזה לא ראיתי אצל אף אחד פה שפירסמו תשמות של המעבד שלהם שם כזה ארוך או שזה לא השם של המעבד שלי אם לא תקנו אותי בבקשה...

אה ויש לי עוד שאלה איך מעלים גם תדר של הזיכרון איפה זה נימצא??...אה ולא עשיתי את זה עם מאוררי קירור או משהו ולפני שעשיתי ת OC ניקתי את כל הכונן זה לקח לי איזה שעתיים מעצבנות הייה בו מלא אבק ניקתי מלא וזהו זה כל השאלות שלי מקווה שתענו תודה....

פורסם

זה השם של הלוח אם, רשום לך בהתחלה

פורסם

אתה בטוח שאתה ב55 מעלות? זאת ליבת נורטווד.. זה לא אמור להיות ככה.. שלי לא עוברת את ה30 מעלות בסטוק ו32 באוברקלוק ל3.1

פורסם
  • מחבר

כן אצלי זה על 54 אחי..ובלי שעשיתי תאובר קלוק זה הייה לי על 40-43...כי אוליי יש לך מאוררי קירור ולי אין....ואיך תיודע שזה של נורט ווד לא רשמתי את זה אפילו...ואחי משמה עשיתי תאובר קלוק ואני לא יודע איך מעלים תזיכרון....אבל תגידו במעבד כמו שלי כמה זה צריך להיות על 30 טמפרטורה כי אצלי בנתיים זה על 53 ואתם יכולים להגיד לי למה האפשרות של ה core speed ו bus speed היו נעולים אצלי???....וכיצד אני מעלה תזיכרון בבקשה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים