פורסם 2007 באפריל 218 שנים איך אפשר להפטר מזה? יש לי דרייבר הכי עדכני של NVIDIA )100.65( אפילו הורדתי DX9 בתיקווה שזה יעזור אבל זה לא... משהו עזרה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 218 שנים המממ, זה מזכיר לי מאוד ארטיפקטים שקורים לי לפעמים על ה dream scene, ויש לי בכלל x800gt (של ati כמובן)...
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר עצם זה אני מניח שיש לך גרסאת ULTIMATE נכון? לי יש PREMIUME ורק שאצלי זה כל הזמן.. מאז הפעם הראשונה שהתקנתי את הוויסטה.פשוט אז עוד לא הקדשתי לזה את מלא תשומת הלב.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר 32BIT ולזה שאמר למחוק את הוויסטה.. יש לי גם וגם כך שזה לא רציני אני יכול להסתדר... אבל בכל מקרה שילמתי 650 שח על הוויסטה ואני רוצה שהיא תפעל בלי בעיות!
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מאיזה כוכב בדיוק נחתת אלינו לביקור? תראה לי אדם אחד בכל היקום שיגיד לך שהציפיות שלך מוויסטה בשלב זה הן ריאליסטיות, מתוק קטן... תזד..תמתין בסבלנות והבעיות יעלמו מעצמן בחודשים הקרובים... ורי ורי סימפל.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר אני יודע שאני נשמע אופטימיסט שאני רוצה וויסטה בלי בעיות אחרי כל כך קצת זמן שהיא יצאה אבל זה לא מוגזם לבקש גרפיקה בלי בעיות...אני לא נתקלתי במישהו שיש לו את הבעיות האלה אולי זה רק אצלי ויש איזה דרך לעקוף את הבעיה או לנטרל אותה.. בכל מקרה אני לא יכול לשחק בשום דבר.. וזה מבאס.. אני לא חושב שזה בעיה חומרתית כי בXP הכול עובד חלק בלי בעיות.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים אני לא בדיוק מכיר את הבעיה אבל במחשב השני שלי שעליו מותקן וינדוס ויסטה לא היו שום בעיות אבל אולי תנסה באמת דריבר פחוט עדכני מקווה שתצליח
פורסם 2007 באפריל 318 שנים מחבר איך אני בודק את זה? בכל מקרה אני מאמין שהמחשב שלי אמור להיות בערך ממקום באמצע. (ראו מפרט). דרך אגב יש לי עוד כונן שלא מוזכר שם של 200GB (לא שזה משנה).דרייבר לציפסט... איך אני מסיג כזה? ומה הוא משפר?דרך אגב יצא דרייבר בטא 101. (משהו)..שווה להתקין אותו? יש הבדל בין דרייבר בטא לבן אותו דרייבר רק עם אישור של MS?הם זהים? רק שאחד עם אישור השני לא. [br]פורסם בתאריך: 3.04.2007 בשעה 02:56:57תקשיבו משהו כאן מסריח! התקנתי את העידכון BETA 101.41 וזה היה גרוע יותר.. התעצבנתי והורדתי עידכון ישן של XP\2000 (80.41( הפלא ופלא... אין כלום והכול חלק בלי עיוותים.. תודה רבה לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.