עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב חדש בתמורה ל2000-3000 שח. ואם אפשר אף זול יותר

Featured Replies

פורסם

לביצוע פעולות כגון בורסה ואו צפיה באתרים מקצועיים באמצעות גלישה באינטרנט. צפיה ואו הורדה של סרטים ומוסיקה באינטרנט. צפיה בשידורי ספורט ישירים. המחשב ישמש כמחשב ראשי שאליו מחוברים בכרטיס רשת באמצעות "האב" 2 מחשבים נוספים. המחשב ישמש לשמיעה ולצפיה של דיסקים מוסיקה וסרטים חיצוניים הן מקוריים והן צרובים. כמו כן יש צורך שיחובר אל טלויזית lcd כך שניתן יהיה ליצפות בסרטים הן דרך המחשב והן דרך הטלויזיה. המחשב לא ישמש למשחקי מחשב. מהנתונים שסיפקתי ניתן להבין שאיני מיקצוען בתחום המחשבים וזה בלשון המעטה ולכן הייתי שמח אילו הייתם ממליצים לי כיצד ואילו רכיבי חומרה ושל איזה חברות לרכוש ואשר מתאימים לשימושים שציינתי. אין צורך ברכיבי חומרה למטרות חכמות אלא בסיסיות בלבד עם אופציות עתידיות להרחבות. הייתי שמח גם אילו הממליצים היו מציינים מהי העלות הכוללת של הרכבת מחשב שכזה. אציין שאין צורך בעכבר,מקלדת,רמקולים,מסך וסאפ וופר. בתודה מראש למשיבים! ???

פורסם

מכיוון שהשימושים שלך משרדיים, כלומר ללא משחקים או גרפיקה או מוזיקה המחשב יעלה מקסימום 4000 ש"ח, יש לציין שאני משאיר

מקום לכרטיס מסך מכיוון שאני לא מתמצא בחיבורים לטלוויזיה (אני צריך לבדוק את זה פעם).

מעבד:

AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX

מחיר: ¤661

אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם:

ASUS M2N-E

מחיר: ¤527

אחריות: שלוש שנים.

דיסק קשיח:

SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS

מחיר: ¤436

אחריות: חמש שנים יבואן רשמי.

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

מחיר: ¤204

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5

מחיר: ¤760

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

COMPUCASE 6K60 ATX SUPER MINI TOWER CASE + HEC 300ART-F

מחיר: ¤284

אחריות: שנה.

יש לציין שמחיר המעבד תקף לIQPC בלבד ובשאר המקומות 1200 ש"ח.

אם אינך יכול לקנות מIQPC (היא באשדוד), חכה לתאריך ה22.4 ואז תכנס לתוקף ירידת המחירים של אינטל ויהיה

ניתן לבנות מחנות אחרת מחשב דומה במחיר דומה.

השאר עוד 500 ש"ח לכרטיס מסך שיוכל להתחבר לטלויזית LCD.

חוץ מהארד דיסק אין מה לשפר במפרט הזה (אין לי כוח ב1 בלילה, מה אני עושה על המחשב? :sleep:).

ויכול להיות שהוא יהיה קצת רועש אז תחליף מאווררים (100 ש"ח מקסימום)., בקשר לרעש אני לא בטוח.

אם תרצה, הוא כבר בנוי למשחקים.

פורסם

חחח שכחת לשים לו כרטיס מסך :lol:

חוץ מזה הוא צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה זה לוח יותר לגיימרים ולאוברקלוקינג .

פורסם

ואי אז לקחת M2N כזה ביג דיל (30 ש"ח הבדל),

עדיף לתת לו כרטיס לא OB כדי שלא תיהיה איזה בעיה עם חיבור לTV LCD.

וכתבתי שאני לא יודע איזה כרטיס לשים ולכן שמתי עוד כ500 לכרטיס מסך (זה גם יכול להיות 6200 שיש לו חיבור שעולה 200 שקל,

העיקר שיהיה לו חיבור)

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין אך התקציב שאני מוכן להשקיע ברכישות למחשב הוא 2000-3000 שח.

פורסם

מעבד:

AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX

מחיר: ¤661

אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם:

ASUS M2A-VM

מחיר: ¤499

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤396

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤219

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤717

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN

מחיר: ¤420

אחריות: שנה.

מחיר סופי: ¤3031

יש כרטיס מסך OB שיתן לך מענה מצויין לדרישות שלך.

אם אתה רוצה לחסוך, תקטין את הארד דיסק ל-160 (60 ש"חיסכון), אם אתה רוצה עוד תרד ל-1GB זיכרון (300 ש"ח חיסכון)

פורסם
  • מחבר

ראיתי שלא מצוין במפרט כרטיס קול. האם יש כרטיסים שונים המשפיעים על איכות האזנה? משום שאני רוצה איכות האזנה לא פחות טובה ממה שיש לי כיום ומדובר על כרטיס קול שיש לי על מחשב בן 10 שנים שאיני יודע אפילו מה הוא. בנוסף רציתי לדעת האם המחיר כולל את ההרכבה והיכן אני רוכש אותו? האם המחיר קבוע או משתנה אצל המוכרים השונים ? אני צריך אותו לאזור רעננה כפר סבא.

פורסם

הלוח אם כולל כרטיס קול שרוב הסיכויים יותר טוב ממה שיש לך בבית (בכל מקרה תוכל לשים את שלך על הלוח אם)

המפרט מ-www.iqpc.co.il.

האמת שהמחיר שכתוב ניתן אך ורק אצל IQPC, בכל מקום אחר יעלה לך 500 ש"ח יותר (בגלל המעבד), אבל מחירי המעבדים אמורים להתעדכן בכל החניות בעוד כשבועיים.

המחיר כולל הרכבה ובדיקה במעבדת החברה.

אני אישית לא מכיר שום חנות נורמלית באיזור השרון (אני גם מהאיזור) אם אתה מכיר אתה מוזמן לשתף אותי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים