עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבא? 7500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שוב פעם הלחץ הזה על DX10? הרי גם ה-8800GTX יהיה חלש כשיצאו משחקים שמשתמשים ב-DX10. ה-Aero לא דורש DX10.

פורסם

שוב פעם הלחץ הזה על DX10? הרי גם ה-8800GTX יהיה חלש כשיצאו משחקים שמשתמשים ב-DX10. ה-Aero לא דורש DX10.

לאיזה משחקים אתה מדבר?? והכרטיס היחדי שהולך להיות יותר חזק ממנו בחודשים הקרובים הוא ה88ULTRA והX2900XTX וגם זה לא בהפרש גדול כל כך.

חלש הוא אולי יהיה עוד שנה.... בכל מקרה רק ב08 שיצאו הR700 והG100 ה88GTX יהיה כרטיס בינוני (וגם את זה אי אפשר להגיד בוודאות).

פורסם

כל עוד אין משחקי DX10 למה אתה צריך כרטיס DX10?

פורסם

כל עוד אין משחקי DX10 למה אתה צריך כרטיס DX10?

כי אני לא מתכוון לקנות אחד חדש שהם יצאו בחודשים הקרובים.

פורסם

זה בדיוק העניין - שזה לא הולך לקרות בחודשים הקרובים. במקרה הטוב ייקח שנה\שנתיים עד שיצאו משחקים כאלה. עד שבאמת יהיה צורך ב-DX10 גם ה-8800GTX יתיישן.

פורסם

זה בדיוק העניין - שזה לא הולך לקרות בחודשים הקרובים. במקרה הטוב ייקח שנה\שנתיים עד שיצאו משחקים כאלה. עד שבאמת יהיה צורך ב-DX10 גם ה-8800GTX יתיישן.

שנה שנתיים... אני בכלל שמעתי שרק ב2010 יצאו משחקים DX10 :kopfpatsch:

פורסם

אז למה זה בכלל משנה אם לכרטיס שהוא קונה יש או אין תמיכה ב-DX10?

פורסם

שנה שנתיים... אני בכלל שמעתי שרק ב2010 יצאו משחקים DX10 :kopfpatsch:

נראה לי זה היה בציניות- אם לא אז יש לך טעות..

אז למה זה בכלל משנה אם לכרטיס שהוא קונה יש או אין תמיכה ב-DX10?

כי בקרוב כרטיסי dx9 לא יהיו שווים- אם כבר קונים מחשב למשחקים היום אז קונים dx10 במיוחד כשעוד חודש יהיו ב1000 ש"ח בערך.. אם לא משחקים רציניים אז תסתפק ב7300Gt ..

פורסם

נראה לי זה היה בציניות- אם לא אז יש לך טעות..

כי בקרוב כרטיסי dx9 לא יהיו שווים- אם כבר קונים מחשב למשחקים היום אז קונים dx10 במיוחד כשעוד חודש יהיו ב1000 ש"ח בערך.. אם לא משחקים רציניים אז תסתפק ב7300Gt ..

:lol: :lol: :lol:

הייתי בטוח שזה היה מובן שזה בציניות.

ואיתי צודק אין טעם לקנות היום כרטיס מיד ראנג DX9 רק LOW ראנג'.

ואם אתה הולך לשחק במשחקים קצת יותר כבדים מפיפא תמתין למאי ואז תיקח כרטיסי מסך מיד ראנג' של נווידיה.

פורסם

לא שנתתם סיבה מוצלחת למה יש משהו רע ב-X1950Pro או למה באמת חובה לקנות DX10 היום, אבל פשוט כבר אין לי כוח להתווכח. אני הצעתי את ההצעה שלי, ואני לא חושב שיש משהו רע בכרטיס הזה. אין היום כרטיס אחר שעדיף במחיר הזה, וזה יהיה טיפשי סתם להתפשר על כרטיס זול יותר שיחזיק הרבה פחות זמן.

פורסם

לא שנתתם סיבה מוצלחת למה יש משהו רע ב-X1950Pro או למה באמת חובה לקנות DX10 היום, אבל פשוט כבר אין לי כוח להתווכח. אני הצעתי את ההצעה שלי, ואני לא חושב שיש משהו רע בכרטיס הזה. אין היום כרטיס אחר שעדיף במחיר הזה, וזה יהיה טיפשי סתם להתפשר על כרטיס זול יותר שיחזיק הרבה פחות זמן.

וואווא אתה קשה אחי חחח.. תשמע בו אני יסביר לך את זה ככה- בו נגיד אתה רוצה לקנות אותו, ואתה סגור על FORD 3.. הוא עולה 10,000 שקל.. עכשיו אתה יודע שבעוד חודש יוצאים מכוניות חדשות של FORD אבל תומכים בחשמל - בלי דלק- טכנולוגיה חדשה!!! אבל אתה תגיד למה שאני יחכה עוד חודש אם הוא הכי טוב במחיר שלו?! כי בעוד חודש יוצאים באותו מחיר בתמיכת טכנולוגיה חדשה!!! אז למה לא לחכות... אני מקווה שהצלחתי להסביר לך את זה איכשהו חחח

פורסם

וואווא אתה קשה אחי חחח.. תשמע בו אני יסביר לך את זה ככה- בו נגיד אתה רוצה לקנות אותו, ואתה סגור על FORD 3.. הוא עולה 10,000 שקל.. עכשיו אתה יודע שבעוד חודש יוצאים מכוניות חדשות של FORD אבל תומכים בחשמל - בלי דלק- טכנולוגיה חדשה!!! אבל אתה תגיד למה שאני יחכה עוד חודש אם הוא הכי טוב במחיר שלו?! כי בעוד חודש יוצאים באותו מחיר בתמיכת טכנולוגיה חדשה!!! אז למה לא לחכות... אני מקווה שהצלחתי להסביר לך את זה איכשהו חחח

לא ממש מובן אבל מספיק קרוב. בכל מקרה אני אנסה להסביר את זה בדרך יותר פשוטה.

זה דיי פשוט בחודשים הקרובים הולכים לצאת משחקים שתומכים בDX10 (אני יודע שהם תומכים גם בDX9), עכשיו תגיד לי אתה MC כשתשחק במשחקים האלו איזה כרטיס אתה מעדיף GTS או 1950XTX?? אם אתה מעדיף את הXTX אז אין סיכוי שאנחנו נגיע להסכמה אבל אם לא, אז הבנת את מה שניסתי להסביר לך.

דיי טיפשי להוציא כסף על משהו שזמנו הולך ונגמר.

בכל מקרה פותח ממה שאני מבין לך גם יספיק 7300GT, בכל מקרה אם אתה יכול לחכות למאי זה יהיה מצויין (גם מבחינת המעבדים וגם מבחינת כרטיסי המסך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים