עבור לתוכן

דעתכם על הרמקולים שמוכרים במכרז...

Featured Replies

פורסם

נו, ברור,

הכל פונקציה של מקום!

החדר שלך הוא מקום גם ענק, וגם לא אקוסטי וסופג רעשים..

אבל לחדשים נורמלים, לא דיברנו כאן על אולמות, שדות או מקומות כאלה..

תכניס ופר 15 לסלון נורמלי, יהיה לך בעיה במוזיקה

בסדר, אז תכניס 10"..

עקרונית, לחדרי, ביתי, השקט ממסוקיה, במיוחד בצהרים ;D, הייתי מכניס את הדגם 12" + וופר 18" + 2 מגברים 500W + קרוסאובר 2way, אקלויזר, מתחבר למיקסרון Pioner עם RMP + 2 פטפונים + 2 cdj1000..........................................................

פורסם

אלה חברות באמת לא מומלצות כל כך (השתים הראשונות)

אבל רציתי לספר לכם (מצטער שאני חוטף ת'תרד)

על המיתוס שנשבר אצלי, שחשבתי שכל KODA וחבריו הם זבל...

בן דוד שלי קנה, בלי לשאול אותי, ב1600 שקל (מחיר מצחיק) סט של שתי floorstanding, סנטר, וסראונד.

הקדמיים חזקים מאוד, גדולים מאוד (!) ושהורדתי ת'גריל ראיתי שיש כ4 וופרים, לא בדקתי בדיוק מי נותן באס ומי נותן מיד

שם כמה סרטים, קצת mtv, קצת האוס, קצת טראנס

הכל נשמע מעולה, באיכות שלא הייתה מביישת שום רמקול "איכותי" ששמעתי...

אולי התגובות כל כך שליליות, כי זה מיוצר בארץ, וכי יש דגמים פשוטים שנשמעים ב-א-מ-ת חרא...

זה הכל

פורסם

שהורדתי ת'גריל ראיתי שיש כ4 וופרים

מה שמעיד על איכותם הנמוכה...

פורסם

אני מעוניין בסאב של Cerwin Vega ראיתי 8' או 10' שלהם במכרז..שיכול לעבוד עם סטריו נשמע לי טוב

פורסם

שהורדתי ת'גריל ראיתי שיש כ4 וופרים

מה שמעיד על איכותם הנמוכה...

אכן, זורקים כמה דריברים לקופסא כדי לכסות תחום תדרים שגם שני דריבירם יכולים לכסות, ומרשימים לקוחות לא מבינים...

על כל פנים, אני לא מבין את ההתלהבות מסרווין וגה...

באסים זה לא הכל ברמקול, ממש לא, וזה מה שהרמקול הזה נותן.

עבור 7000 ש"ח יש הצעות בהרבה יותר מרשימות למוזיקה!

חברות כגון: Triangle, Epos, System Audio, Sonus Faber , Proac מייצרות רמקולים טובים בהרבה מאשר סרווין וגה, במיוחד כשזה נוגע למוזיקה אקוסטית רכה, שם הרמקולים האירופאיים מראים את כוחם...

לדעתי ההחלטה של אחד החברים כאן לגשת למכרז על הרמקולים הללו היא נחפזת מידי... (חוץ מזה, רמקולים לא קונים בלי לשמוע!)

פורסם

הסרווין שלי מייצרים יופי של צלילים אחרים חוץ מבאס...

אצלי, הבאס הוא חלק חשוב מאוד במוזיקה ופה ללא ספק הסרווין מעולים.

בE715 יש באס מדהים אבל יש שילוב מעולה גם של הMID ושל הHIGH, נכון, אולי לא כמו באיזה triangle איכותיים אבל צליל נעים מאוד ורך מאוד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים