עבור לתוכן

איזה Geforce יש לכם

איזה Geforce יש לכם 533 הצבעות

1. 1. איזה Geforce יש לכם

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני כבר התרוצצתי בחנות הרבה זמן וגם שמו לי אותו כרטיס חדש והיה אותו דבר תראה תמונה ככה זה בכל משחק [אפילו לקחתי את המחשב לחנות אחרת ואמרו אין בעיה ] הוצאתי כבר 1000 שח על נסיעות במונית לחנות אז אני חושב שכבר התאיישתי .[גם החליפו לי לוח אם וזכרונות] אניייודדע שלאאצריך להיות בכרטיסים כאלההאת הפקט המדרגה אבל לי יש מה אני יעשה .אני מפחד שאני יקנה כרטיס אחר יהיה לי את אותה הבעיה. דרך אגב הכרטיס על AA4 או 6 אין הבדל בכלל.

או שיש לך בעיה במוח או שיש לך בעיה במסך

אחד מהם בטוח

• תגובות 58
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעיה במוח אאהההההה? שלחתי שם עוד תמונה תראו את הצל . גם לי היה מחשב עם נוודיה 6800GS והכל היה חלק אבל אני רק אומר שבמחשב החדש שלי ככה אני ראוה עם פול גרפיקה [הגרפיקה טובה מאוד אבל התמונהה נראת כמו שלא מופעל AA למרות שהיא כן מופעלת זה הבעיה] סתם ככה התמונה שם עם האוטובוס זה סתם משחק בלי גרפיקה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

בתמונה רואים AA, אם אתה לא רואה AA אז זה בגלל שהתמונה כל כך גדולה בשבילך...

פורסם

בעיה במוח אאהההההה? שלחתי שם עוד תמונה תראו את הצל . גם לי היה מחשב עם נוודיה 6800GS והכל היה חלק אבל אני רק אומר שבמחשב החדש שלי ככה אני ראוה עם פול גרפיקה [הגרפיקה טובה מאוד אבל התמונהה נראת כמו שלא מופעל AA למרות שהיא כן מופעלת זה הבעיה]

אתה צודק! אכן יש בעיה אצלך במיוחד בהצללות, אם החלפת כמה כרטיסים נסית כרטיס 1950P של יצרן אחר?

בכל מקרה צריך לבדוק את כל הריג שלך, אם באמת היו כאלו בעיות בכרטיסי 1950P אז היו מתלוננים הרבה אנשים.

פורסם

ברוך ה סוף סוף מישהו שמבין. אאממממ יש כאלה שלא יודעים מה זה חלק אז לכן לא ידעו שיש להם בעיה.חבל שאין לי כאן לידי חבר עם כרטיס טוב כדי להחליף כולם יש להם כרטיסים חלשים חחחח. תראה נגיד יש לי בעיה טוב.? החלפתי לוח אם וזכרונות וכרטיס לא החליפו לי כי ראו שבכרטיס חדש רואים אותו דבר אז ממה זה יכול כבר להיות? נסיתי דרייברים נגעתי בהגדרות הכרטיס לא עזר כלום. ולא ניסתי של יצרן אחר אבל חבל על הזמן אני לא הולך לחנות שוב היתי שם כבר 10 פעם והלך לי 1000 שח כבר.

אתם רוצים עוד תמונות של משחקים אחרים חחחחחח שניה שולח

פורסם

למה אתה לא שולח email לחברה? עם דוגמאות כמו שיש לך פה.

אני בטוח שהם יוכלו לעזור לך טוב יותר מהחנות שקנית.

פורסם

URIb שלחתי לך פרטי. הנה עוד תמונה וכמובן מתי שאני זז במשחק אז הצללית זזה כזה מטושטשת.יש משחקים שזה יותר ויש פחות אבל בכולם יש.

[attachment deleted by admin]

פורסם

6800GT@U ;)

פורסם

640MB GAINWARD 8800GTS

ד"א:

מתי אמרים לצאת בארץ קירורים לכרטיס הזה?

פורסם

בטח נשמע בקרוב על קירורים, בטח המפתחים מחכים לשאר הכרטיסים כדי לפתח עליהם בנוסף גופי קירור

פורסם

BFG 8800 GTS OC2 320MB

פורסם

אני מקווה שהקירור של Thermalright יגיע לארץ הוא נראה מאוד טוב.

15-Installed.jpg

פורסם
  • מחבר

Gigabyte X1900XT כרטיס מסך חבל"ז :)' date=' חבל שהוא לא תומך ב-DX10 :-\

[/quote']

Born2kill תשתכל שוב על הסקר ! :bash:

ועל מה מגיבים לא שאלתי על ATI ! ! !

פורסם

אממ ^^ תסתכל

הGF היחידי שיש לי זה Palit GF4 64Mb

למרות שאני חושב שהבאתי אותו לאחד החברים

בכל מקרה תוסיפו בסקר

משהו תותח :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים