פורסם 2007 באפריל 118 שנים שלום,עד היום ראיתי רק חיבור IDE לצורבים וכוננים.ראיתי ב IQPC את הצורב הבא:LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA רציתי לשאול, כמה נפוץ חיבורי SATA בצורבים? והאם זה יותר מהיר מ IDE?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אין שום הבדל במהירות או בביצועים כי ממילא צורב לא מגיע לקצבים כאלהלאט לאט מתחילים להגיע צורבים עם חיבור SATA, היתרון היחיד הוא בנוחות
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר ואללה... אז אם המחירים זהים, אין סיבה שלא לקנות SATA.רק עוד משהו קטן, SATA יכול להתחבר ל SATA2,נכון?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים כן זה תואםקח בחשבון שזה תופס לך חיבור SATA בלוח ואם אין לך הרבה (לי יש רק 2) זו יכולה להיות בעיה
פורסם 2007 באפריל 118 שנים החיבור הזה עדיין לא נפוץ למרות שהוא במגמת עלייה. המטרה היא שבסוף תקן הIDE יעבור מהעולם. מבחינת מהירות צוואר הבקבוק הואבצורב ולא בחיבור ויקח עוד הרבה זמן עד שהרדדיסקים (וק"ו צורבים) יגרדו את המגבלה של הIDE. מבחינת תכנון עתידי עדיף לקנותSATA כדי שיתאים למחשבים הבאים. כ"כ הוא תופס פחות מקום ותורם לאיוורור של המארז. כ"כ יש לוודא שיש לך חיבור פנוי עלהלוח אם.עריכה: בינתיים כל העולם כבר הספיק להגיב בזמן שלקח לי לשלוח את ההודעה. הגיע הזמן לשדרג את החיבור שלי.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים חחחחחחחחחולא מדוייק להגיד שאין הבדל בין צורב IDE ל SATA, צורבי SATA מנצלים פחות מכח המעבד, בעיקרון למשתמש הרגיל זה לא נותן כלום אבל בכל זאת...לפי דעתי SATA עדיף אפילו אם זה רק בגלל הכבלים הנוחים.לפותח הת'רד, יש לך סטיקי של צורבים מומלצים ויש שם כמה צורבי SATA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.