עבור לתוכן

Gears of War - כבר אינו בלעדי

Featured Replies

פורסם
כך נאמר ע"י Cliff Bleszinski, מראשי Epic Games במהלך ראיון לאחד מאתרי המשחקים הנחשבים ביותר, Xlabs Gaming.

"אנחנו בהחלט לא שוללים המרה של המשחק (GOW) לקונסולת הPS3, מכיוון שעכשיו הפיתוח לקונסולה הפך לקל יותר"

כשנשאל לגבי הPC והWII אמר "אנו עדיין בוחנים את המעבר לPC, אבל הWII חלשה מדי ולא תוכל לתמוך במנוע הגרפי והפיזיקלי המפותח של המשחק

"

:yelclap:

פורסם

ואוו!!

פורסם

ידוע ממזמן...

אמרו את זה מממממממש לפני הרבה זמן, רק שאז הם לא יכלו לאמת את זה ["לגבי ה-PC אנחנו עדיין בוחנים"] וזה יוצא שזה אותה תשובה מלפני חצי שנה

פורסם

חבל רק שעד שהמשחק הזה יגיע למחשב הוא כבר לא יהיה מעניין.

תחשבו על זה ככה - עוד שנה מהיום gears of war לא יהיה המשחק הכי מדהים שיש כמו שהוא היה ביום שהוא יצא

פורסם
  • מחבר

GOW היה המשחק הכי נמכר לX360?

פורסם

מה עם קישור?

פורסם

חוץ מזה יש משחקים שפשוט נועדו לקונסולות, ככה שלא בטוח שהמשחק יהיה להיט למחשב.

לא שאני לא אשחק בו ::)

פורסם
  • מחבר

מה עם קישור?

קישור של מה? ::)

פורסם

GOW למחשב יהיה זבל טוטאלי, אני פשוט לא רואה איך אפשר שתיהיה שליטה נורמאלית במחשב.

עם כל הקומבינאציות של ההצצות והקפיצות זה פשוט לא נוח...

פורסם
  • מחבר

GOW למחשב יהיה זבל טוטאלי, אני פשוט לא רואה איך אפשר שתיהיה שליטה נורמאלית במחשב.

עם כל הקומבינאציות של ההצצות והקפיצות זה פשוט לא נוח...

אפשר לחבר ג'ויסטיק של X360 למחשב,תאמין לי כשהמשחק יצא למחשב ישקיעו בו שיתאים בדיוק לשליטה במחשב.

פורסם

אפשר לחבר ג'ויסטיק של X360 למחשב,תאמין לי כשהמשחק יצא למחשב ישקיעו בו שיתאים בדיוק לשליטה במחשב.

כן כמו שעשו בכל שאר הפורטים מהXBOX והPS2, לא משנה כמה ישקיעו בו צרוף של 3-4 ומעלה במחשב לא נוח...

תסתכל על GRAW ל360 וGRAW לPC משחקים שונים לגמרי, כל השליטה על החיילים שלך שונה לגמרי, כל הצורה של הcover שונה לגמרי.

ב360 עם מקש אחד אתה נותן פקודה לחיילים שלך לתפוס מחסה כל חייל במקום שונה... בPC אתה לוחץ TAB ומתחיל לשחק שחמט...

פורסם
  • מחבר

כן כמו שעשו בכל שאר הפורטים מהXBOX והPS2, לא משנה כמה ישקיעו בו צרוף של 3-4 ומעלה במחשב לא נוח...

תסתכל על GRAW ל360 וGRAW לPC משחקים שונים לגמרי, כל השליטה על החיילים שלך שונה לגמרי, כל הצורה של הcover שונה לגמרי.

ב360 עם מקש אחד אתה נותן פקודה לחיילים שלך לתפוס מחסה כל חייל במקום שונה... בPC אתה לוחץ TAB ומתחיל לשחק שחמט...

למה להתווכח אם המשחק בכלל לא יוצא למחשב?

אתמול היה 1 באפריל :P

פורסם

למה להתווכח אם המשחק בכלל לא יוצא למחשב?

אתמול היה 1 באפריל :P

הוא כן יוצא למחשב

http://pc.ign.com/articles/746/746486p1.html

ויש עוד מספיק.

ולא לא מה-1 באפריל.

פורסם
  • מחבר

הוא כן יוצא למחשב

http://pc.ign.com/articles/746/746486p1.html

ויש עוד מספיק.

ולא לא מה-1 באפריל.

טוב,לא ידעתי,המצאתי את הידיעה הזאת מכיוון שהיה אתמול 1 באפריל.

ולא כל-כך מעניין אותי,כי גם ככה בקרוב יהיה לי X360 :)

פורסם

יופי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים