פורסם 2007 במרץ 3118 שנים שלום, יש לי צורב lg h22 ניסיתי להכניס דיסק של דיוידי לצריבה של "sky" מה שכתוב על הדיסק זה : dvd-r 4.7gm/120min 1-8x speed/ver2.0 קיצר.. מה שקורה אני מכניס תדיסק לכונן ולא קופץ לי החלון הזה שהכניסו דיסק לכונן.. ואני כשאני מנסה לפתוח תדיסק דרך המחשב שלי זה לא עובד זה כותב "פונקיצה לא נכונה" - תרגום מאנגלית.. אז למה זה קורה? אמרו לי שהצורב הזה תומך בכל הפורמטים ככה הצורב כתוב בתוכנה אברסט: HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N SCSI CdRom Device [glow=red,2,300] עריכה: הוספתי תמונה.. [/glow] אני רואה שזה עושה בעיות עם התמונה אז הנה קישור ישיר.. http://img352.imageshack.us/img352/4714/ashp2.jpg
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר אהה זה היה דיסק של חבר שלי ואצלו הדיסק עבד..מישהו יכול לעזור לי ? איך זה יכול להיות שאצל חבר שלי זה עבד ואצלי לא?..תודה
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אם הוא מנסה לגשת לדיסק והמערכת רושמת לו "פונקציה לא נכונה" זה לא בגלל שהצורב לא מזהה את הדיסק, זה בגלל שהצורב לא מותקן כראוי.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר חיפשתי באתר של lg דרייבר ולא מצאתי..ניסיתי גם לעשות עדכון דרך מנהל ההתקנים וזה לא מצא כלום..יש מצב שמישהו מביא לי דרייבר?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים לא דרייברזה כמו עדכון ביוס רק לצורבתבדוק איזה JL הוא,לוח בקרה->מערכת->מנהל ההתקנים->כונני DVD->קליק ימני על הצורב->מאפיינים->פרטים
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר הכנסתי דיסקים של ורברטים וזה עדיין לא זיהה אותם..מה אפשר לעשות? ניסיתי את מה שאמרו לי לעשות ולא הצלחתי ..
פורסם 2007 באפריל 418 שנים אם זה לא מזהה אף דיסק אז אתה צריך ללכת לחנות ולהגיד להם שהצורב פגום (אם יש לך אחריות עליו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.