עבור לתוכן

צריך עזרה בהתקנת CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי רשת אלחוטית והכל עובד מעולה. 3 מחשבים - 2 נייחים ואחד נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. כולם גולשים ויש מדפסת ברשת שעובדת וספריות שיתוף.

משום מה נמחק לי באחד המחשבים הנייחים ה - CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS שמונע שיתוף ברשת.

חרשתי את כל הדיונים והפורומים ברשת לגבי איך להתקין את זה אבל אין תשובה ממשית, עדכנית למערכת הפעלה XP PRO.

הלכתי למקום המתאים ב - CONTROL PANEL ושם לחצתי על INSTALL->CLIENT->ADD ושם אמור הייתי לבחור ביצרן MICROSOFT אבל במקום זה יש לי את NETWARE שרק גורם לבעיות. אז מאיפה אני מביא את ה - CLIENT של MICROSOFT?

תודה על העזרה מראש.

פורסם
  • מחבר

VersuS , קראתי את המאמר הזה 10 פעמים.. הוא לא עונה על ההגדרות כי:

1. "verify the checkbox next to Client for Microsoft Windows is unchecked" - אני לא יכול לעשות את זה כי אין לי את השורה הזאת בכלל.

2. select "Client" as the type of component from the list in the new window that appears. Click the "Add..." button to

continue. For all Windows, next choose "Microsoft" from the list of manufacturers shown on the left of e .continueactive window - גם כאן יש לי בעיה, כי כשאני מנסה להוסיף אז לא מופיע MICROSOFT ברשימת היצרנים, רק NETWARE...

פורסם

ניסית לעשות HAVE DISK ולהתקין מהדיסק של XP ?

פורסם
  • מחבר

Kidney - עשיתי HAVE DISK אבל אני לא יודע לאן צריך ללכת בדיסק כדי להתקין את הדרייבר של מיקרוסופט. אם אתה יודע איפה זה אשמח לשמוע.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שניסה לעזור... הבעיה נפתרה...

משום מה, איך שהוא נוסף לרשימת היצרנים MICROSOFT... פשוט לא יאמן.. היה רק NETWARE ובפעם העשירית התווסף ה - MICROSOFT CLIENT, אז כל מה שנשאר לי היה להוסיף ולהתקין ועכשיו הכל עובד..

נפלאות המחשב !!!

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים