פורסם 2007 באפריל 118 שנים בתור בעלים חדשים של D2 ממליץ חזקלמרות שהיה מעניין לראות את הZVM מי יודע אולי אחליף איתך
פורסם 2007 באפריל 218 שנים מחבר לא בדיוק פי 2, המכשיר עולה 1600 שקל, העניין היקר בZVM הוא האביזרים ויש לי הרבה כאלה (נרתיק עור, נרתיק סיליקון, מטען חשמל, כבל טלויזיה)
פורסם 2007 באפריל 318 שנים ב-3 חנויות שונות בארץ (מה זאת השאלה הזאת? www.zap.co.il) שלא תתאמצו: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=400744
פורסם 2007 באפריל 318 שנים בדרך כלל ברשימה בזאפ הם מופיעים במקום טוב (זה חריג), אבל לעיתים די נדירות הם מופיעים במקום הראשון (U3 בגירסת ה-1 ג'יגה הוא אחד המוצרים הבודדים).
פורסם 2007 באפריל 418 שנים השוואה קטנה שעשיתי בין ZVM לD2 שלי בראשD2 = ZVM רק פחות נפח, פחות גודל, יותר סוללה, מסך מגעאני טועה יותר מדי?
פורסם 2007 באפריל 418 שנים מחבר לא בדיוק, אולי האיכות בקריאטיב קצת יותר גבוהה, והמסך יותר מתאים לסרטים, אבל הD2 מכיל יותר פ'יצרים- חלקם שימושים יותר,חלקם פחות.
פורסם 2007 באפריל 518 שנים השוואה קטנה שעשיתי בין ZVM לD2 שלי בראש D2 = ZVM רק פחות נפח, פחות גודל, יותר סוללה, מסך מגע אני טועה יותר מדי? אל תשכח תמיכה בעברית לא בדיוק, אולי האיכות בקריאטיב קצת יותר גבוהה, והמסך יותר מתאים לסרטים, אבל הD2 מכיל יותר פ'יצרים- חלקם שימושים יותר,חלקם פחות. איכות יותר טוב של מה? שמע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.