פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אחרי 3 חודשיים עם הנגן המדהים הזה, הבנתי שאין לי צורך בו בשל העובדה שאני לא מנצל אפילו 3 גיגה ולא ראיתי סרט אחד, אז החלטתי להחליף אותו ולקנות D2... אתם מכירים חנות שעושה טרייד אין לנגנים במקרה?
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים גם אני רוצה 604 במקום ה-X5 שליי.בשיל זה יש מערכת טרייד זון.אני בטוח שכמה אנשים שמה יתעניינו בזה...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אחרי 3 חודשיים עם הנגן המדהים הזה, הבנתי שאין לי צורך בו בשל העובדה שאני לא מנצל אפילו 3 גיגה ולא ראיתי סרט אחדאם לא ראית בו אפילו סרט אחד במשך 3 חודשים, סימן שפונקציית הסרטים, הסדרות והקליפים לא מעשית ושימושית עבורך במסך כזה. אז סביר מאוד להניח שלא תשתמש בפוקנציות האלו גם ב-D2. בנוסף, אתה לא יכול לתפעל אותו "על עיוור" וכדאי להשקיע בו עוד כסף בקניית מגן כלשהו (הכי זול 59 ש"ח אני חושב). בקיצור - במקומך - ולפי הצרכים שלך - נראה לי שאין טעם שתקנה נגן כזה. לדעתי ה-U3 בגרסת ה-2G יכול להתאים לך, או ה-T10. כי גם שהיו לך 30 ג'יגה פנויים במשך 3 חודשים לא עברת את ה-3 ג'יגה, מה שאומר ש-2 ג'יגה יספיקו לך.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים אתם לא יכולים לקבוע כמה מקום הוא יצטרך, הגידול וקצב הגידול [מבחינת כמה ג'יגה מוזיקה יהיה לו] שונה מאדם לאדם. לפני שנה חצי ג'יגה היה מספיק לי, היום אני משתמש ב-11 [רק למוזיקה]. תמיד עדיף שבנגן שהוא יקנה יהיה אקסטרה מקום,ולא רק שני ג'יגה יותר.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר וגם אני כן מעוניין לראות קליפים, לא סרטים- אלא נגיד הופעות קצרות של מה קשור, או איזה פרק של "הישראלים", זה נחמד מידי פעם.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים ארכוס 604 אני מניח... נגם PMP... תודה... אם אתה לא צריך הרבה מקום. D2 + כרטיס של 4 ג'יגה יהיה טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.