פורסם 2007 במרץ 3018 שנים הבעיה היא שרק רמקול אחד אפשר להאריך ב-ATP3 ואני לא יכול למקם אותם ימין מאל כמו שצריך רק ההפך... האם יש דרך תוכנתית (בדרייבר של רילטק אולי) להפוך בינהם?תודה רבה רבה!
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר סורי על ההקפצה אבל אין אפילו תגובה אחת כבר כמעט חודש וחבל לי לפתוח תארד חדש זהה, אם עדיף שכך אז תגידו.אגב אפשר למחוק את התגובה הזו כי כבר הגיבו אחריה...תודה רבה.
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אין אפשרות לעשות את זה דרך הדרייברים של רילטקאבל אם אתה רוצה זה אפשרי עם AC3FILTER
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים זה יתאים לכל שימוש שאתה צריך בתנאי שתסמן את זה תחת SYSTEM בהגדרות של הפילטר
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר אוקי הפעלתי את הAC3FILTER והגדרתי שישתלט גם על PCM ו- MPEG,איך אני מחליף בין ימין לשמאל?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר אין לי בפריסט שום מטריקס שמור (התקנתי דרך KLITE CODECS FULL).מה אתה ממליץ לעשות?
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים אם אתה יכול, אז תסיר את מה שבא עם החבילה ותוריד אותו בנפרד מפה: http://ac3filter.net/
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר אוקי עשיתי את זהיש לי את הפריסט מטריקס הזה טענתי אותו והכלאבל הוא לא עובד ממש כמו שציפיתי (לדוגמא בבלאנס של המדיה פלייר שאני עושה ימין ושמאל) זה דיי משאיר כמו שהיה קודםאולי הוא משנה משהו ספציפי אחר אולי בסרטים זה יהפוך... ענארףבכל אופן תודה על העזרה, אני כנראה אשאר כמו שזה עכשיו וזייהו....
פורסם 2007 באפריל 1318 שנים מחבר ניסיתי על אימפוט אפשרי... 2.0 2.1 4.0 4.1ניסיתי גם להוריד את ה-V מ-auto gain controlניסיתי גם לסגור את הנגן בשביל שה-AC3 Filter יסגר, ולפתוח מחדשלא הלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.