עבור לתוכן

דיסק קשיח חיצוני וביצועים

Featured Replies

פורסם

אני בתהליכי רכישה של דיסק קשיח נוסף , אני שוקל לרכוש את הדיסק הזה - http://www.skypc.co.il/pl_product~250GU~7~0.htm

אני הולך להשתמש בדיסק בשביל עריכת וידאו, השאלה היא האם מהירות העבודה שלי צפויה לרדת בהשוואה אם הייתי עורך מדיסק פנימי כגון ה 2500KS WD או ה- 3200 ?

פורסם

אכן, מהירות העבודה שלך תרד בהשוואה לדיסק פנימי בעל נתונים זהים.

פורסם

אני לא כך רואה איזה דיסק הבאת בקישור (מגיב מהפלאפון) אבל אם אתה רוצה כמה שיותר לנצל ולא לפגוע בביצועים חפש דיסק עם התקן esata‏ או firewire‏ שעולים גם יותר...(כמובן שהלוח צריך לתמוך).. ואם אתה לא זקוק לניידות (לא ציינת) אז קניה של כונן חיצוני תהיה מיותרת...

פורסם
  • מחבר

מצתער הנה הדגם - 514 ש"ח

Western Digital 250GB WDG1U2500E

וכן ניידות חשובה לי אבל לא בחשבון על פגיעה דרסטית בביצועים.

פורסם

זו לא תהיה פגיעה דרסטית, אבל בהחלט איטי יותר, העניין הוא שאתה רוצה לעבוד על הכונן הזה ותוכנות לעריכת וידאו הם די כבדות, ודיסק עם ממשק איטי יחסית לממשק IDE או SATA יכול לעשות הרבה הבדל.

פורסם

לא צריך להצטער..)-: כמו שאמרו במקרה שלך אכן זה פגיעה לא קטנה בביצועים עדיף לך להוסיף עוד קצת לesata‏ לדעתי אפילו להתפשר מעט בנפח...

פורסם

אם אתה צריך לנייד את הדיסק בין 2 מחשבים ספציפיים אז אולי כדאי שתשקול מגירה פנימית נשלפת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות אם כך אני הוותר על הנייד והקנה פנימי.

אגב לדעתכם האם כדאי לי ללכת על ה WD 3200KS או Samsung HD321KJ 320Gbv ?

פורסם

אין עדיפות ממש... אבל הרוב יגידו לך שבישביל השקט הנפשי תלך על הסמסונג אמינות/אחריות וכה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים