פורסם 2007 במרץ 2918 שנים הצלחתי לפתור את הבעיה המוזרה הזו>>> לא וירוס / לא תולעים ...ולא תקלת חומרה קיפצו לסופה של השרשרת... --------------------------------------------------------------------------------------------------------- יש לי איזו תוכנה שעובדת ברקע באופן קבוע וקיצבי >> אני רואה את זה כל הזמן בנורית הדיסק החלטתי להתלבש על זה ולגלות מה? כיביתי בהדרגה תוכנות שעובדות ברקע...כל מה שזיהיתי>>> ולא מצאתי מה גורם לכתיבה קבועה עיקבית ורציפה לדיסק שלי ( בהתחלה חשבתי שזה ביגלל האימיול אבל גן כיביתי אותו וגם היתחלתי המחשב וזה לא עזר) מה זה יכול להיות? תודה מראש
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים כנס ל MSCONFIGותוריד את ה V מכל התדברים שם חוץ מהדברים החשובים של המערכתשלא יעלה כלוםואז תפתח תוכנה תוכנה (מבין כל התוכנות שאתה משתמש יומיום) ותראה מה התגובה
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים 1. סרוק וירוסים.2. סרוק לרוגלות עם תוכנות כמו Ad-Aware וכד'.3. צרף תמונה של ה processes מה Task Manager. אולי שם יהיה אפשר לראות את הבעיה.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר היי חבריםלמען הסר ספק >>> ביצעתי בדיקת וירוסים והרצתי ADAWERE כמו כן ניסיתי לכבות תוכנות ברקע>>> אני לא מוצא את הבעיהכאמור נורית הכתיבה לדיסק >> מהבהבת / דולקת לי בפירקי זמן קצוביםלהלן תמונה(שלחתי גם בפרטי לדויד)תודה לכולם[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אההההה נכון יש לך NOD32גם לי זה פעם קרה ב2 המחשבים שלי בביתהיה פה פעם דיון על זה תחפש אותותעדכן את הNOD32 אני חושב שזה היה הפתרוןאו שלמחוק איזה קובץ ולתת לו שיוריד אותו מחדשאני לא ממש זוכר תחפש את הדיון ותקרא אותו
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר מה??? הNOD32 ???זו התוכנה הכי מוצלחת במחשב שלי...כך לפחות חשבתימיבחינת לעדכן? הוא כל הזמן מיתעדכן אוטומטית ???מי מרחיב / עוזר לי בזה ? איך פותרים הבעיה?THX
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים איזו גירסא של nod32 אתה משתמש?ואתה יודע ש nod32 סורק כל הזמן את המחשב יכול להיות שזו הסיבה
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים לא לא בגלל שהוא לא מעודכןממה שאני הבנתי היה איזה קובץ שם שגרם למחשב כל הזמן להתאמץהם החליפו את הקובץ הפגום הזהאז מה שהיית צריך לעשות זה למחוק איזה קובץ מסוים מהתקיה של NOD32 ולתת לו שיוריד מחדשכמו שאמרתי חפש את הדיון הזה זה היה פה לפני כמה שבועותאו שתחפש בגוגלבכל אופן זה סידר לי את כל המחשבים שהיתה להם את הבעיה הזאת
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר תודה... חרשתי את כל הודעות הפורום...ולא מצאתי :s05: לפחות יש לי קצה חוט היכן לחפש [br]פורסם בתאריך: 31.03.2007 בשעה 10:05:21 איזו גירסא של nod32 אתה משתמש? ואתה יודע ש nod32 סורק כל הזמן את המחשב יכול להיות שזו הסיבה אני חושב שהגירסה היא 2.5 >>> ראיתי שהגירסה החדשה היא 2.7 או משהו כזה יכול להיות שהעידכונים השוטפים לא פותרים את הבעיה ? אם זה ממשיך >>> אני מחלף ( לצערי) אנטי וירוס >>> לא מתאים לי ליטחון את הHD על זה בינתיים אני מנסה למצוא פתרון >>> ראיתי שישנו קובץ נוסף שקוראים לו NOD32 FIX יכול להיות שזה הקובץ הדרוש לפיתרון ?
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים אתה לא צריך להוריד שום דברזה איזהשהוא קובץ קונפיגורציה שנמצא בתקיה של NOD32כנראה שהוא היה פגום וזה מה שגורם לHDD להתאמץ כל הזמןNOD32 סידרו את הקובץ הזה אז עכשיו מה שאתה צריך לעשות זה למחוק את הקובץ המסוים הזה ובפעם הבאה שאתה עושה עידכון הוא ישים לב שחסר לו קובץ קונפיגורציה והוא יוריד את הקובץ המותוקן מהשרת של NOD32אתה לא צריך להוריד שום פאצ' רק תחפש את השם של הקובץ הבעיתי כי אני ממש לא זוכר איזה זה היה
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר זה כניראה לא ה NOD 32 לצערי....הינה צילום מסך בהמשך >>> הסרתי את הNOD32 >>> והבעיה לא נפתרה!!!בצילום מסך של התהליכים ברקע >> תוכלו ליראות שהגעתי לצמצום המינימום שבמינימוםועדיין יש לי היבהוב קבוע בנורית הכתיבה ל HD האם זה קשור איכשהו לחומרה? מה לעזאזל זה יכול להיות לדעתכם ??[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 118 שנים תעלה שוב את הצילום מסך הזה רק שהפעם תיכנס ל"תצוגה" -> "בחירת עמודות" ותסמן V על "גודל זכרון וירטואלי"
פורסם 2007 באפריל 118 שנים מחבר תעלה שוב את הצילום מסך הזה רק שהפעם תיכנס ל"תצוגה" -> "בחירת עמודות" ותסמן V על "גודל זכרון וירטואלי"הינה צילום מורחב עם עמודת הזיכרון הוירטואלי[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.