פורסם 2007 במרץ 2918 שנים יש לי במחשב שני כוננים,אחד צורב ואחד סתאם רגילאז את הכונן דיסקים הרגיל המחשב פשוט לא רוצה להפעיל,הכונן גם לא מופיע במחשב שליהלכתי להגדרות של המחשב ובאמת רשום שהכונן דיסקים בDISABLE,אז לחצתי כדי להפעיל אותו על ENABLEורשום לי שהוינדוס לא הצליח להפעיל את הכונןלמה זה ככה??
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים ההסבר שלך לא מובן אבל נסה לגמפר את הכוננים נכון... תבדוק עם הHD מזוהה בביוס...
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר ההסבר שלך לא מובן אבל נסה לגמפר את הכוננים נכון... תבדוק עם הHD מזוהה בביוס...אז כנראה אתה קשה הבנה מה אני אגיד לךהסברתי הכי פשוט שישיש כונן והמחשב לא מפעיל אותו,המחשב מזהה בלוח בקרה למשל בהגדרות אבל הכונן לא פעיל בוינדוס זתומרת לא מופיע במחשב שלי למשל
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מחבר גמפרת אותו נכון ?... תשאיר רק אותו על הכבל ותראה מה קורה...מה זה לגמפר?ומה זה להשאיר אותו על הכבל
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים מאחורה הדיסק יש גמפר בשביל לקבוע עם הוא master/slave והכוונה לכבל היא להוציא את הצורב שלך ולהשאיר רק את הhd מחובר...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים גמפרת אותו נכון ?... תשאיר רק אותו על הכבל ותראה מה קורה...אוקיי Bot!!אם הכוננים לא היו מג'מפרים כמו שצריך הוא לא היה רואה אותם בכלל!לא דרך ה control Panel ולא ב- Bios.מכיוון שאתה רואה אותם אין כאן שום עניין של ג'ימפור.אני מציע לך לקחת את ההכונן למחשב של חבר שלך ולחבר אותו שם.ככה תוכל לדעת אם הכונן דפוק או לא!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.