עבור לתוכן

בעיה עם צורב NEC + מספר שאלות לקראת רכישת צורב חדש

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב NEC AG3550. ראיתי שהיה אשכול ארוך שעסק ב NECים אבל הוא נסגר...

בגדול הוא עבד לי בסדר עד לפני כמה ימים כשאז הוא התחיל לצרוב לאט נורא. במהירות 16x במקום בחמש שש דקות הוא צורב דיסקים לפעמים ב 10 דקות לפעמים ב 20... חלק מהדיסקים לא קריאים לגמרי (חלק מן הקבצים כן וחלק לא) למרות שאחרי הצריבה אני עושה גם DATA VERIFICATION ו NERO כותב שהכול הלך בסדר (זה גם פאק של הצורב? של NERO?).

ניסיתי לצרוב איתו על WIN XP נקי וגם על מחשב אחר לגמרי, אבל הוא בשלו, איטי להחריד. יש משהו שאני יכול לעשות כמו לעדכן חומרה או משהו כזה? או שהגיע הזמן לזרוק אותו לפח?

במקביל איך שלא יהיה אני צריך לקנות צורב DVD למחשב נוסף, ויש לי מספר שאלות:

1. עד כמה משמעותי הההבדל בין צורב IDE ל SATA?

2. תוכלו בבקשה להסביר למה שימושית טכנולוגית ביטסטינג?

3. רשום בסטיקי שהצורב של LG "לא תומך בסריקת טעויות מעמיקה", וש "לייטאון ידועים כסורקי שגיאות האמינים ביותר." מדובר על תקן ספציפי? (ואם כן מה שמו)

תודה לעונים.

פורסם

ה nec ים ידועים בבעיות. גם שלי התחיל לזייף לאחרונה. אם הוא באחריות תחליף אותו כמובן ואם לא אתה יכול לנסות לעדכן את הפיירמוור ל 1.04 ואם לא עוזר לנסות את הפיירמוור הלא רשמי של Liggy's and Dee's.

לגבי ביטסטינג- תקרא בסטיקי- הכל מוסבר שם.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה את זה אין לי מה להפסיד. חיפשתי את האתר של Liggy's and Dee's ואני רואה שיש שם עידכונים רשמיים של NEC עד לגרסה 2.17, יש סיבה מיוחדת להסתפק בגירסה 1.04?

פורסם

אני אנסה את זה אין לי מה להפסיד. חיפשתי את האתר של Liggy's and Dee's ואני רואה שיש שם עידכונים רשמיים של NEC עד לגרסה 2.17, יש סיבה מיוחדת להסתפק בגירסה 1.04?

ל nec שלי- 3540a הגרסא האחרונה היא 1.04, לשלך היא 1.06, תסתכל פה-

http://support.necam.com/Optical/downloads/FlashFirmware/

אכן אין לך מה להפסיד.... רק שים לב שאין דיסק בכונן בזמן הפלאש ועדיף שהכונן יהיה master.... תסתכל בסטיקי בקיצור....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים