פורסם 2007 במרץ 2918 שנים האם המעבד הזה (בצירוף של לוח אם + זכרונות טובים ) יכול להריץ את משחקים כבדים ללא בעיה?איפה אני ירגיש את המגבלה שלו?לא מתוכנן שום OC
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר כרטיס מסך LEADTEK NVIDIA 8800 gts 320MBזיכרון OCZ 2048gb 800mhz cl4e6400 היה נותן לי הרבה יותר כח?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים 1.כרטיס מסך LEADTEK NVIDIA 8800 gts 320MBזיכרון OCZ 2048gb 800mhz cl42. e6400 היה נותן לי הרבה יותר כח?1. כן2. לא ממש (ההבדל בעיקר מורגש בOC פחות בסטוק).
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים לא ממש, זה סה"כ תדר טיפה מהיר יותר (1.86 מול 2.13). אם יש את הכסף אז למה לא, אבל הבדל לא יהיה.אגב לLEADTEK יש שנתיים אחריות. אתה יכול לקחת מודל עם 3 שיהיה אולי טיפל'ה יקר יותר (בד"כ לא)
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר בקטנה הוא כבר בחנות מורכב על המחשב שלי וגם ככה השקעתי יותר מדי על המחשב אין לי כבר מאיפה להוסיףההתלבטות האחרונה שלי הייתה שאולי הייתי טמבל שלא לקחתי את ה e6400 אבל אתם אומרים שההבדלים קטנים מאוד .יש למישהו אולי איזה קישור לאתר שעשה מבחן ל2 המעבדים האלה ? מעניין אותי לראות.ובכלל משהו שעוד יותר מעניין אותי, מה אני צריך לעשות במחשב כדי להגיע ממש ל100% יכולת של המעבד?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר מה הכוונה לקודד?ולשחק? מה E6300 לא מספיק חזק בשביל משחקים שהוא מגיע לסף היכולת שלו? נשמע מוזר לא?משחק כמו medal of honor החדש ינצל את כל כוחו של המעבד לדעתך?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים תשמע משחקים בכלל לא מסתמכים על המעבד וזה פרט לא כל כך קובעאבל למה אתה צריך להגיע ל 100% ניצול של 2 הליבות? אני לא מבין...בשלב כזה המעבד יהיה רותח וזה לא מומלץ כל כךאז גם אם אתה יודע איך לעשות את זה... לא כדאי
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר תשמע משחקים בכלל לא מסתמכים על המעבד וזה פרט לא כל כך קובעאבל למה אתה צריך להגיע ל 100% ניצול של 2 הליבות? אני לא מבין...בשלב כזה המעבד יהיה רותח וזה לא מומלץ כל כךאז גם אם אתה יודע איך לעשות את זה... לא כדאילא אחי לא הבנת אותי.אני לא מחפש להגיע ל 100% אבל כדי לקבל פרופורציות על כוחו של המעבד אני רוצה לדעת עד איזה עומס הוא יכול לעמוד, איזה פעולות למשל הוא יתקשה לעשות? יתחיל לגמגם?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אם תעשה פעולות חישוביות טהורות שאתה רוצה שיסתיימו כמה שיותר מהר - כמו קידוד (למשל המרה של סרט מפורמט אחד לאחר) או נגיד לפתוח קובץ RAR וכו'.זה לא שהמחשב שלך יתחיל לגמגם, הוא פשוט יפעל על בערך 100% כדי לגמור את הפעולה כמה שיותר מהר."יגמגם" רלוונטי רק בתוכנות אינטראקטיביות, כשאתה רוצה שהוא יעשה פעולה מספיק מהר תוך כדי שאתה יכול להתערב בזמן שהוא עושה אותה, כמו כשמשחקים במשחקים ואז אם הוא לא עובד מספיק מהר אז אתה מרגיש את זה (FPS נמוך). אבל בשביל דברים כאלה לא אמורה להיות שום בעיה עם מעבד כזה.(אני מקווה שהבנת, לא הסבר הכי ברור נראה לי.. :-\)
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים פרופורציה..Need for Speed Carbon + Emule + winamp +Messenger + ICQפלוס כל התוכנות שעולות עם המחשב, התוכנה של הכרטיס קול + והתוכנה של הכרטיס מסך.. הכל תחת XP.. כל זה המחשב הראה שהמעבד עובד על 70 אחוז..בראל.עריכה - בלי OC כמובן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.