פורסם 2007 במרץ 2918 שנים 1) מורידים את הגרפיקה2) קונים כרטיס מסך / מעבד / זיכרון חדשיםיש עוד משהו אבל לא ממש זוכר
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים לא כל כך קשור - חולצה נחמדה אגב (אבל חבל שרק בצבע אחד - נגיעה קטנה של צבע אחר היתה מוסיפה המון)1)סוגרים כל תוכנה אחרת שמשתמשת באינטרנט -(ICQ MSN EMULE ועוד)2) נכנסים בשעות אחרות - שאין עומס על הספק3) מתחברים קווית לראוטרוהכי גרוע - מחליפים ספק אינטרנט
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מחבר זה קשור איך שהוא לשרת משחק שאני מתחבר אליו? או למהירות אינטרנט שלי?כיאני מחובר ב1.5 מגא וכמעט לשום תוכנה שקשורה לאינטרט תוך כדי וניראה לי שזה רק במשחק הזה ספציפית זה ממש מבאס... אם תעזור לי אתה מלך....עריכה: אה... ונזכרתי...יכול להיות שזה קשור לפייר וול של הווינדוס?(למרות שסמתי את זה באקספשנס?
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים אם זה עובר דרך הפיירוול אז לא צריך להפריעאם השרת מרוחק אז זה בהחלט יכול לפגוע - נסה למצוא שרת קרוב יותר פיזית
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים מוזר שאף אחד לא טרח לשאול עד עכשיו איזה מפרט יש לך ובאיזה משחק מדובר..פותרים בעיה מבלי לדעת מהי..
פורסם 2007 במרץ 2918 שנים חשוב כי יכול להיות שהלאגים באים ממפרט חלש, כמו כן זה תלוי לאיזה סרברים אתה נכנס בארץ או בחו"לאיזה פינגים אתה מקבל , כמה שחקנים באותו שרת ועוד
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אפשר להירגע כולם הוא בעצמו אמר שהוא משחק FLYFF...ככה שהכול מובןכול משחק המוני בעיקר משחק קוריאני או בסביבה יהיה לך פינגים גבוהים או בקיצור לאגים.איך פותרים את זה?לא פוטרים אז זה...אבל את יכול לעבור לגור שם בסביבה אז לא יהיה לך לאג.זה בנוגע למשחק הזה כמובן
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מה זה משנה לאגים במשחק כזה...זה לא שזה מוריד לך מהביצועים או משהואם זה היה משחק של מהירות וזריזות אז לאגים היו מפריעים וצריך לפתור את זהאבל במשחק כזה? סך הכל אתה מחכה עוד 5 שניות לא ייקרה כלום... ואם כולם יגידו לך LAGGER LAGGER אל תתיחס פשוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.