עבור לתוכן

שיתוף של הארד דיסק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה לא חסכתי כלום?... הוא מעביר להארד דיסק הנייד אוטומטית בלי שאני אגע, לפני זה הייתי צריך להכנס לתקיה שבה ירדו הקבצים (שהייתה על הדיסק של המחשב) ולהעתיק את הקבצים ידנית, ומה שאני עושה עכשיו הקבצים עוברית אוטומטית בלי שאני אגע, ומכיוון שיש הבדל של שעות בין קובץ לקובץ זה מרווח זמן מתאים ביותר בשביל להעביר את הקשיח הנייד למחשב החזק יותר להעתיק לשם את הקבצים לקודד ולצרוב אותם.

עוד דבר הרשת האלחוטית שאני מחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב החלש הוא לא קולט את הראוטר...

• תגובות 41
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסדר, אז חסכת את הקליק של ההעתק הדבק, ההעתקה עדיין מתרחשת, אוטומטית, אבל אתה עדיין מעתיק פעמיים, במקום להעביר פעם אחת דרך הרשת

(מעתיק ממחשב א' לדיסק הנייד, ומהדיסק הנייד למחשב ב', אם אתה עושה את זה הרבה מאוד,

אז זו סתם שחיקה של הדיסק הנייד שלך, שאולי גורמת לקיצור אורך החיים שלו, ואם היית מעתיק באמצעות רשת, היית חוסך את זה)

אם הקליטה גרועה, אפשר אולי לחשוב על רכישת ACCESS POINT או ריפיטר, להגברת האות האלחוטי.

פורסם
  • מחבר

בסדר, אז חסכת את הקליק של ההעתק הדבק, ההעתקה עדיין מתרחשת, אוטומטית, אבל אתה עדיין מעתיק פעמיים, במקום להעביר פעם אחת דרך הרשת

(מעתיק ממחשב א' לדיסק הנייד, ומהדיסק הנייד למחשב ב', אם אתה עושה את זה הרבה מאוד,

אז זו סתם שחיקה של הדיסק הנייד שלך, שאולי גורמת לקיצור אורך החיים שלו, ואם היית מעתיק באמצעות רשת, היית חוסך את זה)

זה נכון אבל אין לי שום אפשרות אחרת, למרות שהעתקה ממחשב א' לקשיח הנייד כלל לא מפריעה לי כי המחשב עובד כל היום וכל הלילה וכשקובץ מסיים אז הוא מעתיק אותו בלי התערבות שלי אז זה בסדר.

אם הקליטה גרועה, אפשר אולי לחשוב על רכישת ACCESS POINT או ריפיטר, להגברת האות האלחוטי.

יש לך לינק למוצרים כאלה?

פורסם
  • מחבר

קיצור אני צריך כרטיס רשת אלחוטי עם אפשרות לחבר לו אנטנה נכון?

פורסם

לאו דווקא, יכול להיות שריפיטר או AP יעזרו כאן.

למרות שכרטיס רשת עם אנטנה שאפשר להזיז רחוק מהמחשב (לקרב אותה לראוטר)

יהיה זול יותר, לא בטוח ב 100% שזה יעזור יותר מדי לקליטה, אבל יכול להיות.

פורסם
  • מחבר

את הריפיטר אני מחבר למחשב או לנתב?

פורסם

אתה לא מחבר אותו לכלום חוץ מלחשמל, הוא קולט את האות האלחוטי ומגביר אותו

פורסם
  • מחבר

^^^

איך הוא יודע איזה אות להגביר של הנתב או הכרטיס האלחוטי?

עריכה: זה באצם לא משנה.

ואיפה קונים אחד כזה?

פורסם

בחנויות מחשבים ותקשורת, חלאס עם השאלות קיטבג... טיפה לחשוב.

פורסם
  • מחבר

^^^

ל?מה אתה חושב בשבילי...

סתם אחי תודה על העזרה...

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים