פורסם 2007 במרץ 2918 שנים היה לפני כ-10 שנים משחק שקראו לו Messiahהמשחק היה תינוק כזה עם כנפיים שהוא המשיח והוא יכול להכנסלתוך אנשים ולשלוט בהם... ממש אהבתי אותובכל מקרה, השאלה היא האם מישהו מכיר את המשחק? ואם כן מישהו יודע אם יצא לו המשך או משו דומה?תודה מראש,שקד.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים וואי איזה משחק ישןןןןן איזה נוסטלגיה... וזה פחות מ10 שנים.. זה היה ב2000 :]] קבלו קצת סקרינשוטס מ-Gamespot: http://www.gamespot.com/pc/action/messiah/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;all
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים היה לי פעם עותק של המשחק, אבל הוא כבר נעלם (לאן?, אלוהים יודע).משחק טוב, הייתי משחק עם חבר שלי הרבה.אני זוכר שהיה את השלב שהיית צריך להכנס לעכבר ואז לעבור בחריץ קטן.פשוט נוסטלגיה...בכל מקרה, למשחק אין המשך.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר היה לי פעם עותק של המשחק, אבל הוא כבר נעלם (לאן?, אלוהים יודע).משחק טוב, הייתי משחק עם חבר שלי הרבה.אני זוכר שהיה את השלב שהיית צריך להכנס לעכבר ואז לעבור בחריץ קטן.פשוט נוסטלגיה...בכל מקרה, למשחק אין המשך.וואללה....אכן אחד המשחקים שיותר אהבתי.....יהי זכרו ברוך...אולי אפשר עדיין לשחק את הישן אבל זה יהיה משעמם....לא נורא.. למישהו יש המלצות למשהו דומה או מזכיר או שכיף באותה מידה?
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים המשחק היה כושל.. באמת? ממש הפתעת אותנו... ו-spankus, אני לא חושב שיש משחק עם אותו רעיון עיצובי, אז לא.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים חח אני יודע שזה היה ידוע , אבל אני זוכר שכשחיכיתי למשחק הזה בזמנו ושמעתי עליו המון דברים טובים וכו' ובסוף ששיחקתי בו התאכזבתי בצורה שאי אפשר לתאר.
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים הוא אמנם לא היה משחק מושלם, והיו לו כמה וכמה בעיות, אבל היו לו את הרגעים שלו (רובה החניתות, priceless).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.