עבור לתוכן

נתב לכבלים - האם הנתב של נטוויז'ן מספיק טוב?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש נתב כדי לחבר מספר מחשבים לאינטרנט דרך הכבלים.

בגדול אני מדבר על חיבור של 3-4 מחשבים ולכן אני לא יכול להשתמש רק באפשרות של שיתוף אינטרנט או משהו כזה.

נטוויזן מציעים לי נתב של level one עם 4 פורטים קווים וחיבור אלחוטי במחיר של 13.95 ש"ח לחודש למשך 24 חודשים.

האם זה משתלם?

האם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להמליץ או לא להמליץ עליו?

האם יש נתבים אחרים במחיר טוב יותר שלדעתכם הם יותר מתאימים?

למה בכלל צריך לשים לב כאשר קונים נתב?

תודה מראש,

רם

פורסם

לא כדאי לך

יותר משתלם לקנות נתב לבד ולהגדיר אותו

זה לא כזה מסובך

רק שיהיה לו תמיכה בחיוג l2tp ו pptp

תעשה חיפוש לנתבים ממומלצים בפורום שאלו על זה המון

פורסם
  • מחבר

הי,

תודה על התגובה.

אשמח אם תוכל לפרט למה אתה לא ממליץ על הנתב הנ"ל - האם זה בגלל המחיר או בגלל המוצר עצמו?

תודה,

רם

פורסם

הי,

תודה על התגובה.

אשמח אם תוכל לפרט למה אתה לא ממליץ על הנתב הנ"ל - האם זה בגלל המחיר או בגלל המוצר עצמו?

תודה,

רם

לרוב בגלל המחיר המופקע של הספקיות להצעות כאלה ....

בחוץ אתה יכול למצוא נתב ממוצע בהרבה יותר זול ....

וישאר לך עודף להזמין את החברה שלך לגלידה טובה ...

תאמין לי זה עדיף !

וגם החברה תגיד לך תודה על הפינוק :lol::xyxthumbs:

מה יותר טוב מיזה ?..

עם תסתבך עם הקינפוג של הראוטר תבוא לכאן ונעזור לך ! :yelclap:

פורסם

האמת היא שהמחיר לא מופקע לפי מה שהוא אומר

זה יוצא 336 שקל בחישוב גס, לינקסיס (GL) יעלה פחות או יותר אותו סכום, והוא הרבה יותר מומלץ

השאלה היא האם יש עלויות נוספות, כמו התקנה ושטויות שכאלה.

פותח הת'רד, מנסיון רב מאוד שלי עם הראוטר הזה, הוא לא הכי טוב בעוולם, (שלחתי לך פרטית לגבי זה)

אתה בתקציב הזה יכול לקנות את הלינקסיס WRT54GL, להתקין אותו ולהגדיר אותו לבד.

מצד שני יש לך את התמיכה והאחריות של נטויז'ן , והם עוזרים לך לאבטח את הרשת האלחוטית שלך, לפתוח פורטים בשבילך והכל

אז הבחירה היא שלך, בין לשלם להם עלות (כמה שזה לא ייצא, אם יש דמי התקנה או משלוח או טכנאי וכו') ושהם יעשו בשבילך את ההגדרות והכל.

(אגב, הם לא נועלים את הראוטר, יש לך גישה לשנות לו הגדרות אם אתה רוצה, ואם אתה לא יודע איך ומה, אתה יכול להתייעץ כאן, או עם התמיכה שלהם)

לבין לקנות נתב מומלץ יותר, שידוע שעושה פחות בעיות, להגדיר אותו לבד ולהיות בשליטה,

ואם משהו קורה, לא צריך להמתין שיחזרו טלפונית אליך ממוקד הרשתות הביתיות שלהם במשך כמה שעות, אלא לפתור את הבעיה לבד,

או מקסימום לחבר מודם ישר למחשב בודד ולהתייעץ כאן בפורום או למצוא פתרון באינטרנט.

פורסם

קינדי ....

אני התכוונתי לזה שמה הם כבר יכולים להציע נתב דרעק ... ממוצע

שבמחיר שלו אתה קונה נתב מצויין מחבה טובה עם הרבה המלצות חמות .....

מה כול כך צריך להיות מסובך ?.....

ושידחפו את התמיכה שלהם לת....ת בזמן אמת היא לא שווה כלום אלה רק עצבים על הטלפון וביזבוז שיחות

העצה האחרונה שלך הייתה טובה מאוד חבר תמודם ישירות ותתיעץ בפורום ועם אתה לא יודע איך מגדירים את הרואוטר תרשום בזמן ההגדרה הכול על דף עפ פירוט מדוייק של מה לעשות ....

שעם משהוא יקרה אתה תוכל להסתדר לבד ...

בהצלחה עדכן אותנו .... :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

שמע, ברור שלדעתי לא כדאי לו, ואישית לא הייתי קונה נתב מספקית לעצמי (לא משנה איזו ספקית)

אבל נתתי לו כמה שיותר מידע שיחליט בעצמו, יש אנשים שלא רוצים להתעסק בבעיות של מוצר וללמוד אותו, ומעדיפים שתהיה להם אחריות ותמיכה.

עכשיו כשיש לו יותר ידע בנוגע לאפשרויות שלו, אני בטוח שהוא יחליט מה מתאים לו יותר.

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

תודה רבה על התגובות.

אז לפי מה שאני מבין הנתב של לינקסיס WRT54GL,הוא הנתב הממומלץ והוא יכול לתת לי מענה טוב לחיבור מספר מחשבים (חלק באלחוטי וחלק בחיבור ישיר) ברשת דרך הכבלים?

אני מניח שהתהליך של הגדרת הנתב לעבודה מול נטוויז'ן (חייגן וכו') הוא לא מסובך מידי - נכון?

איפה אני יכול למצוא מידע איך בדיוק לעשות את זה?

האם אני צריך לבקש איזה שהיא הגדרה מיוחדת מנטוויז'ן?

תודה!

רם

פורסם

קרא כאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים