פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אני שואל כי שכל התוכנות האלה Tuneup Utilities 2007CCleanerAd-AwareSpyware Doctor היו מותקנות המחשב היה ב-100% CPU מהקובץ svchost.exe מחקתי את Tuneup Utilities 2007והכל היסתדר אז אולי משהו התנגש ?זה השאלה שלי
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים כנראה שהייתה התנגשות.לא מומלץ להתקין שתי תוכנות שעושות את אותו הדבר.עדיף לבחור אחת ולהצמד אליה.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים אצלי זה יותר פשוט:גרסה חדשה של NOD32גרסה אחרונה חינמית של ADAWARE PERSONAL ובתור פייוול - זה של WINDOWS וזה שמובנה ב ראוטר.אני עובד ככה כבר מממממ......3 שנים ? נראה לי שכן.לפני כחודש היה לי SYMANTEC 10 CORPORATE , והחלפתי אותו ל NOD32 , בינתיים מרוצה עד מאוד.בקיצור, בלי עין הרעה (וטובה) לא היתה לי בעית ווירוסים עד כה.אני השתמשתי בNOD32 משנת 04 ועד שלשום.....ועכשיו אני יסביר גם למה החלפתי אותו לKASPERSKYאז נכון שNOD32 זה אחלה אנטיוירוס שמזהה כל וירוס שקיים ובאמת לא היו לי אף בעיות עם וירוסיםהבעיה עם NOD32 זה שהתוכנה הזאת פשוט לא מזהה ספייוורים וטרוגנים כמו שצריך וגם כשהיא כבר מזהה אותם היא פשוט לא יכולה להתמודד איתםואינה יכולה להעיף אותם מהמערכתלמרות שNOD32 היה מופעל אצלי בקביעו נכנסו לי מלא ספייוורים למחשב והאינטרנט שלי נהיה איטי להחריד וכל הזמן נפתחו לי חלונות של ERRORואז ניסיתי להסירם עם ADAWRE וזה לא עזר וניסיתי גם עם SPYBOT וזה גם לא עזר...ניסיתי אפילו אתר שסורק אונליין וזה גם לא פתר את הבעיהשום דבר לא עזר עד שלא התקנתי את KASPERSKY שמצאה אצלי יותר מ42 ספיוורים שאף תוכנה אחרת לא זיהתה...ולא רק שהיא זיהתה אותםהיא פשוט מחקה את כולם ולא השאירה אף זכר !!!האינטרנט שלי כעת טסואני חייב לציין גם שלמרות מה שחשבתי KASPERSKY לא זוללת משאבי מחשב...ומבצעת את העבודה בצורה הטובה ביותר לדעתיואת זה רושם לכם אדם שפשוט סגד לNOD32 אז לפי דעתי רק KASPERSKY
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.