עבור לתוכן

[צריך מפרט]א. היי אני חדש כאן, אני צריך מפרט עד 6K למחשב משחקים כבד + כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש כאן ואני יודה מאוד לכול מי שמבין ויעזור לי,

אני מתכנן עוד כמה חודשים אחרי לקנות מחשב חדש בנתיים אני כבר עם INTEL מסריח 3 שנים ובנתיים הוא מפעיל כל משחק אבל אל הגדרות MEDIUM

וזה מעצבן כי לפעמים זה גם נתקע..

אני צריך מחשב כזה : הרבה ראם , מעבד חזק מאוד, כרטיס מסך חזק, לא צריך מסך ולא צריך הארדיסק ,

וו תגידו מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של וויסטה שמעתי שלא כדי לקנות מחשב עד שהם יצאו

פורסם

שלום אני חדש כאן ואני יודה מאוד לכול מי שמבין ויעזור לי,

אני מתכנן עוד כמה חודשים אחרי לקנות מחשב חדש בנתיים אני כבר עם INTEL מסריח 3 שנים ובנתיים הוא מפעיל כל משחק אבל אל הגדרות MEDIUM

וזה מעצבן כי לפעמים זה גם נתקע..

אני צריך מחשב כזה : הרבה ראם , מעבד חזק מאוד, כרטיס מסך חזק, לא צריך מסך ולא צריך הארדיסק ,

וו תגידו מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של וויסטה שמעתי שלא כדי לקנות מחשב עד שהם יצאו

אז תחזור אלינו עוד כמה חודשים...

פורסם

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים

מעבד:

AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX

מחיר: ¤655

אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי.

לוח אם:

ASUS M2N4-SLI

מחיר: ¤570

אחריות: שלוש שנים.

כרטיס מסך:

BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1866

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤396

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK

מחיר: ¤204

אחריות: שנתיים.

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT

מחיר: ¤717

אחריות: ללא הגבלת זמן.

מארז:

GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA

מחיר: ¤839

אחריות: שנה.

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT

מחיר: ¤427

קרור למעבד:

ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775

מחיר: ¤146

אחריות: שנה.

מחיר סופי: ¤5832

אז ככה מעבד שיריץ כל משחק בלי למצמץ,,,

2 ג'יגה ראם של G.SKILL

לוח אם מעולהתומך בSLI

כרטיס מסך מהסדרה הכי חזקהשיש היום....תומך DX10 אוכל כל משחק שיש!!!!וכל משחק שיצא בשנים הקרובות

קירור למעבד

מארז יפה ,שקט וטוב

ספק חזק ואמין

שמתי הארד דיבק כי אי היה אפשר להרכיב מפרט בלי הארד דיסק....אתה יכול לדבר איתם על כמה ילעה לך אותו מחשב בלי הארד דיסק

פורסם

מניין לך שהוא לא מתכנן על OC?

בכל מקרה המארז קצת מיותר פה היתי אומר.

לעניין,אין טעם לבנות מפרטים עכשיו. כמה ימים לפני שתקנה תחזור אלינו,הרבה דברים ישתנו עד אז

פורסם

ירדן XTRACT צודק ב100 אחוז תוך חודשיים-שלוש פני החומרה כפי שאנחנו הכרנו עד היום ממש ישתנו מעבדים חזקים עומדים בפתח, ועימם כרטיסי מסך בעלי נתונים טכניים מפחידים וחיתיים.. ואני ממש לא מגזים... תוך מספר חודשים יתחילו לשווק את הזכרונות RAM במהירות החדשה DDR3 של 1333MHZ (!!!!)..... בקיצור תחזור עוד 3 חודשים ותבנה מפרט לחופש מפרט של מניאק חחחח ב6K אתה תביא מחשב עוד 3 חודש... פייי כמה דברים עומדים בפתח... R600 K10 N90 DDR3 ועוד ועוד אנחנו בתקופה מאוד עמוסה בשינויים בחומרה הויסטה מזללת משאבים הזאת והמשחקי DX10 עם גרפיקה כ"כ מציאותית מצריכים חומרה במהירויות שלא הכרנו עד היום... (בסטוק כן...) תקנה עוד 3 חודש ככה גם אני - או עוד 3 חודש או עוד חצי שנה.. מה אני יגיד לך תנסה לחסוך עוד 1000 שקל לבינתיים עד אז... היה שלום! P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים