עבור לתוכן

test drive unlimited - על מה ולמה ההתלהבות ??

Featured Replies

פורסם

איפה נמצא המצב הזה? (איפה מפעילים)

אצלי זה נמצא בהתחלה. איך שהמשחק עולה.. בתפריט הראשי..

אולי זה קשור לזה שסיימתי את המשחק ? :s05: ואז זה נפתח כאילו ? וואלה לא יודע.. לא זוכר אם זה היה שם תמיד..

פורסם

חרשן. :P

אני כולה ב40%...

לא רואה שום זכר למשהו שנקרא HARDCORE MODE. :-\

פורסם

רציני , המשחק הזה מהתחת , אין לי מושג מה מתלהבים ממנו , עזבו אותכם גראפיקה , המשחק הזה פשוט משעמם שזה לא יאומן!!!!

אני מסתכל במפה ואני רואה מליון משימות , כולם אותו הדבר.....אין חידושים אין כלום , פשוט מסריח ועזבו את זה שבסוף אם צריך להגיע לצד השני של האי ,המשחק כל כך טוב שאי אפשר לעבור לשם ישירות אז צריך לנסוע על ממוצע של 240 מייל לשעה , ולהגיע אחרי חצי שעה משעממות ביותר.....

ועזבו את זה שיש מסלולים שאתה נרדם על המקלדת

באמת אני מצטער על כל 10 אגורות שהשקעתי שקניתי תמשחק לא שווה תכסף לא שווה תזמן לא שווה בכלל תגובה....

פורסם

גם אני לא מאהבי המשחק.

יש ממש מרוצים שאתה רק צריך ללחוץ על ישר וזהו. היה לי מרוץ של 15 קילומטר ומתוכם יותר מ90% היה רק ישר! ניצחתי את כולם ביותר מקילומטר! ולא לדבר שיש מסלולים שאין מכוניות(כמו ההוא) שזה ממש מעצבן שאתה יכול להירדם.(עכשיו אני מבין למה יש מכוניות בNFS) בכללי אהבתי יותר את NFS(לא NFSCB), ומה הקטע שהפכו אותי לנהג מונית? וגם השליטה ממש מעצבנת.

וכבר אחד אמר לפני שלפעמים בשביל להגעה למירוץ בצד השני של האי צריך לעבור כמה עשרות קילומטרים כדי להגעה אליו ועד שאתה שם אתה כבר צריך ללכת למקום אחר שהוא גם בצד השני....

פורסם

מצ'עמם...לא מבין מה כל ההתלהבות, פשוט אין מה לעשות..אותם מירוצים כל הזמן...אולי שליטה יותר טובה אבל זהו אין מה להשוות בינו לבין הניד 4 ספיד..שמה המשחק מעניין יש למה להתחרות פה אין מטרה במשחק..

פורסם

אתם צודקים חברים. אבל תבינו שיש כל מיני ג'אנרים של מירוצים וכל מיני סוגי משחקים , יש ארקייד שזה נטו להנות משטויות מבלי קשר למציאות (דוגמא NFS) ויש סימולטור שבא לדמות נהיגה כמו שהיא אמורה להיות (דוגמא GTR).. המשחק הזה הוא למי שה NFS טיפשי לו מידי וה GTR רציני מידי.. הוא נופל באמצע..

אולי בגלל זה הוא מפספס אצל הרבה גיימרים , כי הוא נופל בין הכיסאות..

אני אישית אהבתי אותו אבל זה בגלל שאני חולה הגה שכל הפואנטה שלי היתה במשחק להשיג את כל המכוניות שאני אוהב (כמו PAGANI וה ENZO) ולראות איך הן נוסעות.. וכשסיימתי את המשחק עברתי לשלב קביעת שיא אישי במהירות סופית (אגב עומד על 430KMH).. וסתם, אני נוהג בעולם ועושה שטויות עם המשטרה..

פורסם

האמת שאחרי ששיחקתי המון ב טסט דרייב NFS ניראה מצועצע, שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב את NFS אבל עכשיו יש הרגשה כזאת שהוא מצועצע כזה...

רק דבר אחד מעצבן בטסט דרייב זה המסלולם הארוכים של 45 דקתו זה בלתי אפשרי לסיים את זה

פורסם

אפשרי אפשרי..

סיימתי את המשחק די בקלות האמת והמשימות הכי קשות היו לי במצלמות המהירות. הם תכננו את המסלולים שם בצורה אינפנטילית שמאלצת אותך לטוס ולעוף לתוך איזה קיר או עץ ישר אחרי שמצלמים את המהירות שלך.. המצלמות יושבות באיזה סיבוב פרסה קטן כזה ואתה אמור להצתלם שם ב 200KMH.. לא אפשרי אם לא נוהגים בצורה לא מציאותית / נהיגה של בריחה משוד..

פורסם

אפשר לחשוב שב- NFS המרוצים כל כך מגוונים, פשוט NFS יותר מהיר וארקידי כזה וקצת יותר קשה להשתעמם, TDU יותר קרוב למציאות וזאת הבעיה שהוא איפה שהוא באמצע.

פורסם

האמת שאחרי ששיחקתי המון ב טסט דרייב NFS ניראה מצועצע, שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב את NFS אבל עכשיו יש הרגשה כזאת שהוא מצועצע כזה...

it's not just a feeling, the modern NFS titles (Hot Pursuit 2 and onward) are an insult to anyone with basic understanding of car physics. now I don't expect an arcade game to be a simulation, but come on at least make it half way logical...

פורסם

צודק מאה אחוז. אני זוכר שלפני שהוצאתי רישיון נהיגה וחבר של אחי שכן היה לו רישיון שיחק באחד מה NFS המתקדמים אצלי אמר שזה ממש ממש לא דומה למציאות ועכשיו אחרי שאני הוצאתי רישיון נהיגה טסט דרייב ניראה יותר דומה למציאות אם כבר

פורסם

אף אחד לא אמר שהוא לא דומה למציאות, אבל המשחק מממש משעמם! אין עלילה בסיסית אפילו, זה סתם לנסוע ולקנות...אין מטרה למשחק..

פורסם

and what exactly is the point in NFS if you don't mind telling?

פורסם

יש לך אפשרות שידרוג למכוניות מה שנותן תמריץ..יש עלילה אמנם מטומטמם אבל עדיין, משחק הרבה יותר חי ויפה...אם ישפרו את חווית הנהיגה והמשחק יהיה פחות צעצועי הוא יהיה מושלם.

פורסם

איפה נמצא המצב הזה? (איפה מפעילים)

אתה צריך להגיע לרמת צמפיון ואז בתפריט הראשי של המשחק יופיע לך האפשרות הזו

וזה הרבה יותר מציאותי ככה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים