עבור לתוכן

test drive unlimited - על מה ולמה ההתלהבות ??

Featured Replies

פורסם

יומיים אני כבר מנסה להתקין ת'משחק הזה עד שסוף סוף עבד

לא מבין על מה היתה כל ההתלהבות ! את האמת הוא נראה מצויין בתמונות ב GAMESPOT לדוגמא אבל עכשיו שהוא כבר מותקן אצלי וישבתי עליו איזה חצי שעה ....

ממה ההתלהבות ? הגרפיקה פשוט מזוויעה לפי דעתי ! קיוויתי לגרפיקה עוצרת נשימה ! משחקיות ברמה יותר גבוהה מ NFS:MW אבל אין במשחק הזה כלום! סתם נוסע עם רכב בעיר מסיע "MODELS" ...מחליף מכוניות ....השליטה לא משהו ..הגרפיקה לפחות שתחפה על זה אבל גם לא ...

יכול להיות שמשחק "ניתפח" בשלב מאוחר יותר .. או שזה המשחק בגדול ? (לאילו שגמרו אותו או משחקים כבר זמן מה)

אגב למה אין עוד אפשרויות של גרפיקה לכוונון ? יש רק LOW MEDIUM HIGH ו AA ..

?

פורסם

אני גם לא יודע מה כל ההתלהבות

המשחק הזה פשוט גרוע :P

פורסם

אני מחכה לDIRT ולסגה ראלי

קראתי תביקורת של TD בגימספוט ולא היתלהבתי

פורסם

אין לך מפרט מחשב מספיק טוב כדי להריץ אותו על גרפיקה עוצרת הנשימה.. זה לא המשחק - זה אתה.

מסכים איתך לגבי המשחק עצמו אבל, אין הרבה מה לעשות ... רק להתחרות במירוצים. ככה זה במשחקי נהיגה אני משער.. מה עושים ב NFS לדוגמא? מתחרים..

יש כל מיני סוגי תחרויות ובינהם גם תחרות ONLINE נגד אנשים אחרים (יש אנשים שטוענים שזה כל הכיף.. אני לא בינהם..)

חולי הגה כמוני למשל, שמספיק להם רק לשמוע את המנוע של ה PAGANI, יגידו שזה משחק טוב גם אם אין הרבה מה לעשות שם.. חח

פורסם

משחק משעמם ולא מעניין.

לא מתחיל להתקרב לאקשן של NFS.

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב בסדר גמור ....שנותן לי 6600 ב 3DMARK 05 מה שמספיק בהחלט להריץ לי את המשחק יפה על 1024

אבל שוב ...כמו שציינו פה עוד

אין זרימה ! אין אקשן ...אין תחושה....לא יודע להסביר את זה ....ב NFS אתה ממש מרגיש את הכביש ! (במבט מתוך המכונית)

פורסם

בתור חובב משחקי נהיגה יש לי כמה דברים להגיד לך.

1.הגרפיקה של המשחק מעולה למשחקי נהיגה

2.למי שיש הגה כמוני אז הרבה אבל הרבה יותר כיף לשחק כך

3.מתי שאתה מפעיל hdr ואת כל האפקטים וגם על רזלוציה מקסימלית אז הגרפיקה ניראת הרבה יותר טוב

פורסם

יש לי מחשב בסדר גמור ....שנותן לי 6600 ב 3DMARK 05 מה שמספיק בהחלט להריץ לי את המשחק יפה על 1024

אבל שוב ...כמו שציינו פה עוד

אין זרימה ! אין אקשן ...אין תחושה....לא יודע להסביר את זה ....ב NFS אתה ממש מרגיש את הכביש ! (במבט מתוך המכונית)

אבל הכרטיס שלך לא תומך בHDR.

התמונות המדהימות שראית - זה הכל הHDR חביבי. :P

המשחק הזה מעולה, הקרבון לא מתקרב אליו (תכלס הוא לא מתקרב לכלום, משחק דוחה...)

פורסם
  • מחבר

אא?

איפה ראיתם אפשרות בכלל להפעיל HDR ?

ראיתי רק בחירה בין LOW MEDIUM HIGH ....אפשרות הפעלת AA ו VSINC ....

אולי פספסתי איזה מסך בהגדרות וידאו ? יש אולי קונפיג מחוץ למשחק ?

פורסם

בהגדרות וידאו יש שם hdr עם hdr הגרפיקה ניראת פי 10 יותר טוב

פורסם

לכל בעלי ההגה כאן = יש למשחק מצב HARDCORE MODE שהופך את המשחק לסימולטור.. הנהיגה נהיית ממש קשה ודורשת ידע וחוש מתקדם בנהיגה..

אם חשבתם שלפני זה השליטה היתה קשה, תנסו את זה.

אני ניסיתי עם המקלדת וזה ממש לא הולך.. בגלל שהמקלדת יודעת רק לשלוח אות דיגיטאלי (ON או OFF) ולא אות אנלוגי (מידת הרגש בלחיצה) זה ממש בלתי אפשרי לשחק במצב הזה. יש שם גם אפשרות לראות מד כוחות G שפועלים על הרכב + מידת האחיזה / חוסר האחיזה של כל צמיד בכביש (CTRL + G)..

פורסם

צודק במשחק הזה קשה יחסית לנהוג עם הגה אבל אחרי שאני חרשתי על gtr2 אז זה קל לי

פורסם

לכל בעלי ההגה כאן = יש למשחק מצב HARDCORE MODE שהופך את המשחק לסימולטור.. הנהיגה נהיית ממש קשה ודורשת ידע וחוש מתקדם בנהיגה..

אם חשבתם שלפני זה השליטה היתה קשה, תנסו את זה.

אני ניסיתי עם המקלדת וזה ממש לא הולך.. בגלל שהמקלדת יודעת רק לשלוח אות דיגיטאלי (ON או OFF) ולא אות אנלוגי (מידת הרגש בלחיצה) זה ממש בלתי אפשרי לשחק במצב הזה. יש שם גם אפשרות לראות מד כוחות G שפועלים על הרכב + מידת האחיזה / חוסר האחיזה של כל צמיד בכביש (CTRL + G)..

איפה נמצא המצב הזה? (איפה מפעילים)

פורסם

אולי מבחינת "עלילה" הnfs‏ יותר מצליח כי הוא "מחתרתי" וכו... אבל מבחינת שליטה/נהיגה וגם גרפיקה הtest drive‏ מנצח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים