עבור לתוכן

מחירי הזכרונות יורדים ויורדים....

Featured Replies

פורסם

מדי פעם זה קורה ותמיד יש איזה חכמולוג שמנסה לתפוס גל על הטעות.

מה אני יכול להגיד:

1) גועל נפש.

2) :puke: :puke: :puke:

3) אין לך סיכוי במיל.

• תגובות 55
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אני יכול להגיד:

אין לך סיכוי במיל.

לגמרי

אין אתר כזה שלא משתמש בט.ל.ח ולכן הם מכוסים

פורסם

נראה לי שעלית על משהו ,

תנסה את זה גם בעולם האמיתי,

לך לשוק, או לחנות כלי עבודה , ותשאל כל אחד מהמוכרים לגבי המחיר,

ברגע שהצלחת לבלבל מישהו, תיגש לקופה ותנסה לקנות 10 יחידות במחיר השגוי, כי זה מה שההוא אמר לך,

תספר לנו איך הולך ?

(אגב, אם הוא טעה ב 5% ועדיין נשאר לו רווח, הוא כנראה יסכים)

---

המחשבה הראשונה שלי הייתה שזה סתם טרול, או שאחיך הקטן נכנס על הלוגין שלך וחמד לצון.

פורסם

מה אני יכול להגיד:

1) גועל נפש.

2) :puke: :puke: :puke:

3) אין לך סיכוי במיל.

ככה נראה כיום הלקוח הישראלי ובגלל זה ככה נראה כיום השירות ברב המקומות בארץ.

פורסם

יש לי עוד נזקים עקיפיים בעיקבות ביטול העיסקה על ידם !

על סמך אישור ההזמנה מהם מכרתי את הזיכרונות ברווח גדול ועכשיו עלי גם לפצות את האנשים שמכרתי להם את הזיכרונות על סמך ההיתחייבות של החנות

וסכום הנזק שניגרם לי גבוה בהרבה מימה שחשבתי.

:'(

דן

אם אתה לא מכוסה משפטית מול הלקוחות שלך זאת בעיה שלך.

החנות עשתה שעורי בית, והם ביטלו את העסקה שלך ... אתה צריך לעשות אותו דבר ולבטל את העיסקה עם הלקוחות שלך.

חוץ מזה אתה אומר שמכרת את הזיכרונות ברווח גדול ... אז מה הנזק שלך ? רווח קטן ?

אתה לא צריך לפצות שום לקוח שלך

ככה נראה כיום הלקוח הישראלי ובגלל זה ככה נראה כיום השירות ברב המקומות בארץ.

הלקוח = העם

פורסם

העיניין עבר לטיפול מישפטי של מישרד עורכי דין שאוהב מיקרים כאלה שגורמים לכותרות במוספי צרכנות של העיתונות והנושא ניבחן עכשיו בקפידה אים יש מקום להגשת תביעה.

דן

פורסם

אתה מתכוון מישרד עורכי דין שאוהב לקוחות טיפשים כמוך שישלמו דמי טיפול על תיק שאין לו שום סיכוי...

אנשים כמום מחליאים אותי :puke:

פורסם
  • מחבר

עזוב את התלונה זה סתם מיותר...

אתה תשלם יותר מאשר תרוויח...

פורסם

^^^

מחזק את cold fire, המחיר של התביעה תהיה יותר גדולה מאשר הרווח שתקבל (אם תקבל) ממנה.. אם באמת היית חכם היית מחכה ובודק אם באמת המוצר מגיעה אליך הביתה במחיר כזה ואז מוכר ללקוחות שלך :hat: :hat: :hat:

פורסם

אם כאלה מחירים כבר אין טעם להמליץ על ה 2ג'יגה של gskill ב717 ש"ח, אפשר לקחת 2 כאלה ב400 שקל!! לא יאומן מחיר מדהים!!

שים לינק אחי

באיזה חנות וכמה MHZ יש להם?

קיצר לינק...

פורסם

מקווה ש SKYPC יזכו...

תחמן שכמוך :pissed:

פורסם

הם כתבו בגדול בעמוד הראשי שעקב שידרוג האתר יש מספר טעויות במחירים והם עובדים לתיקון התקלות, לא נראה לי שיש לך קייס.....

פורסם

למה אתם עוצרים אותם ? תנו להם לתבוע וללמוד את הלקח בדרך הקשה - דרך הזמן והכיס שלהם.

הרי ברור שכל כוונות התביעה זה כוונות סרק אף אחד לא מתכוון לזה, זה הכל דיבורים והפגנת כוח.

מבחינה משפטית הטיעון הוא לא יותר מאשר בדיחה , לא היתה פה הטעיה מכוונת וזה בצורה ברורה, בשביל להגיע לקצה של הקצה של הצדק שהם רוצים פה הם צריכים לטעון הרבה טיעונים שקריים. וזה לא יותר מאשר אופי חמדני וחסר כבוד עצמי, תפיסת גל על טעות ברורה. זה רק פוגע ברמת המסחר והשירות בישראל. לא חסר מיקרים אמיתיים שכנגדם באמת צריך לצאת.

מי משמקים עסק כזה הוא לא טיפש , הוא חושב על הכל.

אני עדיין לא מבין איך אנשים מתלוננים על הגינות מסחרית כשאין להם טיפה של הגינות צרכנית , זה פשוט בושה.

פורסם

אני חושב שאם TASKAM היה מזמין יחידה אחת או שתיים הם אולי לא היו עושים מזה עניין והיו סופגים את מחיר הטעות. אבל 10 יחידות - זה מעיד על חוסר תום לב. אם אתה באמת צריך יחידה או שניים של זכרון כזה תתקשר ותדרוש בנימוס הנחה רצינית ממחיר האמיתי בתור פיצוי. אני חושה שהם יסכימו בשביל לסגור את העניין ואתה בכל זאת תרוויח הנחה שלא הייתה מקבל בדרך אחרת.

פורסם

החנות הזאת באמת לא כך כך אמינה אני רכשתי שם מחשב נייד CLEVO אחלה מחשב ושידרגתי את הזכרונות בתשלום לקינגסטון , מה שאחרי חודשים בדקתי אם התוכנה EVEREST כי זה מחשב עבודה אז אין עליו שטויות ומשחקים, והיה רשום שהזכרונות שמותקנים הם A-DATA , מעניין מאוד טלפנתי והם אמרו לי שהם יזמינו לי זכרונות ושאני יגע הם יחליפו לי ........... מה זה הזיון שכל הזה בן אדם משדרג בכסף ובודקים את האינטלגנציה שלו והידע במחשבים ואם הוא לא כזה מבין אז שיאכל אותה ... מעניין אותי עוד כמה לקוחות כמוני של החנות הזאת יש....... אזה הם לא כאלה יפיי נפש כמו שאתם מגנים אליהם כי יש דברים בגו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים