פורסם 2007 במרץ 2918 שנים "הפאנל הוא העיקר וזמן התגובה הוא התפל"אנשים אולי לא הפנימו את זה עדיין,אבל הגיע הזמן.בפאנל יש כ"כ הרבה מאפיינים שונים שיכולים לעשות ממסךזהב טהור. זמן התגובה הוא נתון בודד שמתחת ל- 12-8 msכבר לא שמים לב, פשוט נראה אותו הדבר.
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים מחבר אז מי מעוניין שנקנה יחד את המסך:dell 2007fpהוא מעולה למשחקים וסרטים ויש לו אחלה פאנל,המחיר המקורי שלו בערך 2400. אם נקנה כמה אנשים זה ייצא לנו זול יותר.
פורסם 2007 במאי 418 שנים בפאנל יש כ"כ הרבה מאפיינים שונים שיכולים לעשות ממסךזהב טהור. איזה הגזמות חחח....היתי ממליץ לך להתקשר לדל ישראל ולבקש מהם שישלחו לך הצעת מחיר, זה מחיר יחסית זול (2300-2500) ואמין.
פורסם 2007 במאי 518 שנים הצעה שלי: לא לקנות מהחנות הזאת ולא מכל חנות שקונה ישירות מDELL בחו"ל את המסכים אלא רק דרך חנות שעובדת דרך היבואן CMS.
פורסם 2007 במאי 918 שנים [בתור אחד שקנה את המסך הזה מהחנות המוזכרת,לא הייתי מבצע את הקנייה הזו.יש בעייה גדולה של מתן אחריות למוצר דרך חנות זו - זו לא אחריות של היבואן הרשמי אלא לכאורה אחריות של החנות הזו בלבד.מה גם שעד היום חודש מיום הקנייה לא קיבלנו בכלל תעודת אחריות.היזהרו/quote]זה חוצפה והשמצה אין אחד !!!! שלא קיבל תעודת אחריות מתוך 600 לקוחות מגעיל לרוא את זה בכלל !!!!
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אני יודע שזה הקפצה קטנה אבל אני פשוט חייב להגיד ש: אני לא קיבלתי תעודת אחריות על אף ההבטחה שלכם לאחר שיחה בטלפון! אז אולי אני הלקוח ה601 שלא קיבל אני לא יודע . מקווה שבמקרה של תקלה האחריות תמומש למרות שאין בידי תעודת אחריות.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אנ הזמנתי את המסך הזה ביום שישי בצהריים מהאינטרנט מחנות שקוראים לה PC CENTER היא נמצאת בראשון...אני מקווה שלא יעשו לי בעיות...אבל לפחות השירות לקוחות שם ממש בסדר
פורסם 2007 במאי 1218 שנים בתור אחד שקנה את המסך הזה מהחנות המוזכרת,לא הייתי מבצע את הקנייה הזו.יש בעייה גדולה של מתן אחריות למוצר דרך חנות זו - זו לא אחריות של היבואן הרשמי אלא לכאורה אחריות של החנות הזו בלבד.מה גם שעד היום חודש מיום הקנייה לא קיבלנו בכלל תעודת אחריות.היזהרו.אני קיבלתי...
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מי שלא קיבל תעודת אחריות שיגיד את השם שלו המלא פה בפורום ולא יתחבא מאחורי טענות סרק !!!!
פורסם 2007 במאי 1318 שנים אני לא מתחבא מאחורי טענות סרק אני פשוט מביא עובדות ,גם אם חוסר קבלת תעודת האחריות זה עיניין אישי שקרה בטעות מבלי כוונה לפגוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.