עבור לתוכן

כרטיס מסך בעייתי?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי תקלה שהתחילה אתמול - אני משחק World Of warcraft ואחרי משהו כמו רבע שעה של משחק המחשב קופא ואחרי משהו כמו חצי דקה-דקה אני שומע את הסאונד מהמשחק ויכול לרשום דברים במשחק ( בלי לראות9 אבל המחשב לא חוזר לעצמו והפתרון היחיד הוא ריסט דרך הכפתור במארז. לא תמיד זה מאפשר להקליד אלא לפעמים זה פשוט תקוע. אם אני משתמש באפליקציה אחרת כמו teamspeak גם היא נתקעת ולא מגיבה - אני יכול למשל לשמוע משהו שמישהו אומר כאילו זה תקוע ופשוט חוזר על עצמו.

אני עובד עם winXP 1280MB DDR400 RAM

Nvidia Geforce 6200 LE 256MB

HD80GM עם 10 GB מקום פנוי

Athlon 3200+ S939

חבר אמר לי שייתכן שכרטיס המסך מתחמם יותר מדי והורדתי 3Dmark06 אבל לא רואים שם נתון כזה. גם עם everest אין מדיע על הטמפ' שלו.

בתוכנת everest רשום הטמפ' של המעבד היא 57 מעלות צלזיוס ווהארד דיסק 25 מעלות - זה תקין?

אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי :nixweiss:

פורסם

נסה לעדכן דרייברים וDX...להוריד הגדרות של המשחק... לכרטיס שלך אין חיישן טמפ'..(הטמפ' שציינת בנ"ל סבירות)... הכרטיס עבר בהצלחה בדיקות של 3DMARK?

פורסם
  • מחבר

אני מתקן את עצמי...הטמפ' היא של GPU ובזמן משחק עולה ל 80 מעלות ואפילו 82...הבנתי שזה בעצם הטמפ' של כרטיס המסך...

הוא יצא די מעפן בבדיוקת של 3dmark...די נמוך בסקאלה...כמעט בקצה הנמוך

פורסם
  • מחבר

איזה הגדרות להוריד

ודרך אגב היו לי דרייברים הכי מעודכנים והתקנתי מחדש בכל מקרה

פורסם

רזולוציה/פילטרים וכו... ו80 זה די הרבה נסה ל"קמבן" מאוורר שיזרוק על הכרטיס אוויר ולנקות אבק מהקירור...

פורסם

אתה מפעיל משהו עם המשחק ?

כמו EMULE וכאלה ?

כי אם זה נכון אז תנסה לא להפעיל את התוכנות האלו כי אתה עושה עומס יותר מדיי .. אוליי אפילו יכול " ריסטרט" לעשות ...

פורסם
  • מחבר

אני לא מפעיל כלום חוץ מהמשחק...הורדתי את הביצועים למינימום וזה עדיין גבוה...נראה לי שאני אלך לחנות ואגיד להם להחליף אותו וזהו...

אחרי ריסטרט הוא יושב על 44 ומתחיל לעלות מייד..אולי עד שאני אגיע למעבדה אני אזיז מאוורר אחד עליו...ומארז פתוח...

פורסם

הטמפ' של הכרטיס די גבוהה וגם של המעבד, תבדוק שכול המאוררים וה HeatSink נקיים מאבק ויש סירקולציה טובה במחשב

כמו כן תנסה לבדוק עוד אפשרויות כמו כשל בזיכרון ע"י תוכנה כמו memtest86+ שיש מדריך פה ב FAQ

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפים...אני אנסה את זה מחר בערב אחרי העבודה...לילה טוב לכולם

פורסם
  • מחבר

טוב, אז שמתי איזה מאוורר שהיה לי ועכשיו הטמפרטורה יציבה על 40-44 מעלות בכרטיס מסך אבל עדיין יש את התופעה שמשחק נתקע ואחרי משהו כמו דקה וינדוס עושה ריסטרט. זה קורה רק עם המשחק world Of warcraft - אין שום בעיה אחרת. האם יכול להיות שכרטיס המסך פשוט תקול? אולי הוא התחמם יותר מדי והתקלקל?

ב3dmark הוא קיבל ציון של 177 ...האם זה מעיד על בעיה?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

1. אם יש לך משהו להוסיף לדיון זה באמצעות כפתור עריכה, כאשר ההודעה שלך היא האחרונה בדיון

2.איזה גירסא של 3DMark הרצת והאם ראית ארכיפקטים(עיוותים של התמונה) בזמן ההרצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים